Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi No: 309 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Geceye Onur ve Lale'nin öpüşme sahneleri damga vuracak. No: 309 15. yeni bölüm fragmanında Onur ve Lale dudak dudağa öpüşürken izleyenler keyifli dakikalar geçirecek. Detaylar haberimizde.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği No: 309 dizisinin başrollerinde Furkan Palalı, Demet Özdemir, Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Gökçe Özyol yer alıyor. Her çarşamba fox tv ekranında yayınlanan No: 309 yeni bölüm için gün sayıyor.

No: 309 Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Onur ve Lale'nin arası açılıyor. Ailelerin araya girmesi ile birlikte tekrardan barışan çiftin samimi anları ise izleyenleri şimdiden heyecanlandırmışa benziyor. No: 309 15. yeni bölüm fragmanı ile Çarşamba akşamı Fox Tv ekranında izleyenleriyle buluşuyor.


NO: 309 15. BÖLÜM ÖZETİ

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

NO: 309 15. BÖLÜM FRAGMANI