FOX Tv'de yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen No: 309 dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? No 309 son bölümde Lale ve Onur evlilik yolunda tam gaz devam ederken Pelinsu hain planını devreye sokuyor. Lale ve Onur şok bir engelle karşılaşıyor.

No 309 13. bölümü Çarşamba akşamı yayınlandı. No 309 son bölümde Lale ve Onur evlilik yolunda tam gaz devam ederken Pelinsu hain planını devreye sokuyor. Mutlu bir evliliğe doğru adımını atan ikili bir engelle karşılaşıyor.

No:309'un 14. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizi bu hafta özel bölümü ile ekrana gelecek. Gelecek hafta kaldığı yerden devam etmesi beklenen No:309'da heyecan dorukta..

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Beklenen büyük gün gelmiştir. İki aile de heyecanlıdır. Öpücüğün etkisi Lale de ve Onur da kendini göstermeye başlamıştır. Bu öpücük aynı zamanda Onur’un bazı kararlar almasına sebep olacaktır. Düğün öncesi Onur’un Lale’ye bir sürpriz vardır. Lale evleneceği için, kendini ilk defa mutlu hissetmektedir. Bu arada erkek tarafı boş durmaz, Onur’a bekarlığa veda partisi düzenler. Onur’a sürpriz hazırlanan bu geceden, Lale de nasibini alacaktır.