No: 309 son bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi No: 309 yeni 30. bölüm fragmanı heyecan dolu sahnelerle ekrana gelecek. Ekranların ilgiyle izlenen eğlence ve aşk dolu dizisi No 309 yeni bölüm fragmanında Lale bebeğine kavuşacak. No: 309 30. bölüm fragmanı haberimizde.

Ekranların başladığı günden itibaren izleyenlere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatan dizisi No: 309 yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Heyecan seviyesi yüksek olan No: 309 dizisinin yeni bölümü çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ise izleyiciler oldukça heyecanlı dakikalara şahitlik edecek. Yeni bölümde Onur ve Lale'nin nur topu gibi bir bebeği oluyor. Bundan sonraki yaşamlarında yaşanacak olan gelişmeler bebeğin de doğmasıyla birlikte nasıl ilerleyecek? İşte, No: 309 30. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Artık doğuma sayılı günler kalmıştır. Lale ve Onur, Emir’in odası için alışverişe çıkarlar. Alışverişe Yıldız ve Songül’ün de gideceğini duyan Betül soluğu yanlarında alır. Bu sefer kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecektir. Bu arada Nergis ve Nilüfer herkesi organize ederek, Lale için sürpriz bir baby shower partisi hazırlarlar. Asıl sürprizi partinin sonunda Lale yapacaktır.

No: 309 yeni bölümü Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

DİZİNİN KONUSU

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın yer aldığı yeni dizi No: 309 her Çarşamba FOX'ta!