Magazin dünyası "TV8 ekranlarına yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında şok kriz" iddialarıyla sarsıldı. Son zamanlarda yarışmadan diskalifiye ayrılıklar sık sık gündeme gelirken yeni bir ayrılık sinyali daha ortaya atıldı.

Mihriban Akgül'ün yarışmadan ayrılmasının da gizli bir diskalifiye olduğu iddia ediliyor. Peki ya ekranların sevilen jürisi Nur Yerlitaş yarışmadan ayrılıyor mu?Yerlitaş'tan sosyam medya hesabı  İnstagram hesabından açıklama geldi.

Nur Yerlitaş'ın program sunucusu Öykü Serter ile sorun yaşadığı doğru mu? Yerlitaş, Instagram sayfasına ”Bazen alışmış gibi yapıyorum. Sonra bakıyorum hallerine . Bana daha ne kadar kinlenecek diye. Neyse az kaldı, her şey bitiyor. Ben gidiyor.” diye yazdı. “Ayrıldınız mı ?” sorusuna ”Bilmem gidiyorum herhalde. Patronlarımdan çok memnunum. Ama yoruldum. Fiyat kızıştırmak için yapmıyorum. Yoksa Allah beni çarpar. Bu programı bırakırsam ekrana ara veririm” cevabını verdi. Kulislarde dolaşan söylentiye göre ; Nur Yerlitaş son aylarda program sunucusu Öykü Serter ile sorunlar yaşadı...

Nur Yerlitaş'ın İŞte Benim Stilim'den ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.