Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun bir anda istifa vererek ayrıldığı programın devam edip etmeyeceği ve bu isimlerin yerine kimlerin geleceği tartışılırken yeni isimler hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, jüri üyeliğinden istifa eden Nur Yerlitaş’ın yerine Neslihan Yargıcı Kemal Doğulu’nun yerine ise Hakan Akkaya’nın getirileceği söylendi.

NUR YERLİTAŞ’IN AYRILIK NEDENİ

Televizyon kulislerinde bu ayrılığın perde arkasına dair iddialar ise ilginç. Nur Yerlitaş’ın yeni dönemde ünlülerin yarışacağı programda jüri üyeliği yapmak için teklif edilen ücreti beğenmediği ifade ediliyor. Ancak ayrılığın asıl olarak yapımcı şirketin, Nur Yerlitaş’ın oynadığı reklamlardan yüzde 20 pay istemesi olduğu da iddialar arasında. Bu teklifi Nur Yerlitaş’ın kabul etmediği, bu nedenle ayrıldığı belirtiliyor.

Nur Yerlitaş kimdir, Modacı, Tasarımcı

Neslihan Yargıcı kimdir

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerci‘ye de Bülent Ersoy‘a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan‘ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV‘de Şebnem Dönmez‘in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı. İlk gün Nur Yerlitaş’ın evsahipliği yaptığı Yemekteyiz’e Seda Sayan da konuk olarak katıldı.

2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise Moda Tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve Kareograf Uğurkan Erez oldu.

Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın‘ın ‘Türkan‘ klibinde Türkan Şoray‘ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa‘da rol aldı.

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

İvana Sert kimdir, Eski manken, stilist ve moda tasarımcısıdır.

İvana Sert, 1981 Belgrad Sırbistan doğumludur. Sıbistanda ‘Belgrad Güzeli‘ seçildikten sonra, Miss Yugoslavya’ya katılır ve ardından Türkiye’de düzenlenen Miss Globe’a davet edilir.

16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almış olmasına rağmen mankenlik yapmakta karar almış ve mankenliğe başlamıştır. Şimdilerde ise stilist ve moda tasarımı ile uğraşmaktadır.

İstanbul Nişantaşında açığı “İkon” isimli mağaza ile de Türkiye’de ünlü markaların ürünlerini satan İvana Sert, Sex and the City’de başrol oyuncusu için tasarladığı yüzüğü de satışa sunacakmış.

Burası artık benim ülkem oldu. ‘Sırbistan mı, Türkiye mi?’ diye sorarsanız, cevabım ‘Türkiye’ olur diyor İvana Sert.

“Ne Giysem” adlı yarışmanın ünlü jürilerinden birisidir.

iş adamı müteahhit Yurdal Sert ile 2004 yılında yaptığı evliliğinden “Kayon Ateş” (d.2005) adında bir oğlu vardır.

İvana Sert MAYIS 2012 de Daikin Klima reklamında oynadı.

2012 senesinde Ivana Sert, Kanal D’de yayınlanan Yalan Dünya dizisinin 34. bölümünde konuk oyuncu olarak rol almış ve kendisini canlandırmıştır. Show TV’nin En Büyük Show adlı programının sunuculuğunu da üstlenen Sert’in ilk kitabı Bizimlesin yine 2012 senesinde yayınlanmıştır. Çeşitli fotoğraflarla zenginleştirilmiş bu kitap, moda ve güzellik üzerine tüyolar verme amacı taşımaktadır. 2014 senesi itibari ile Ivana, Show TV’deki Bu Tarz Benim programında jüri üyeliği yapmaktadır.