Nurgül Yeşilçay'dan Özcan Deniz'e övgü! Ünlü sanatçı Nurgül Yeşilçay daha önce Özcan Deniz'in yönetmenliği ile ilgili o oyuncu ve şarkıcı yönetmenlik yapamaz demişti. Ancak 12 yıl sonra ikili aynı filmde buluştu ve Yeşilçay'ın görüşü tamamen değişti.

Ünlü sanatçılar Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz ilk kez ekranların başarılı yapımı Asmalı Konak'ta birlikte rol almış ve iklinin uyumu herkesi hayran bırakmıştı. Aradan geçen 12 yılda aynı projede yer almayan oyuncular yıılar sonra aynı filmde buluştu. "Son Şans" adlı filmde birlikte oynayan ikilinn son set günü sosyal medyaya yansıdı. Özcan Deniz'in yönetmenliği sorulduğunda daha önce "O iyi bir şarkıcı ve oyuncu ama yönetmenlik yapamaz" diyen Yeşilçay belli ki bu sefer fikrini değiştirmiş

Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz'in yönetmenliği ile ilgili "Çok iyi bir yönetmen, kesinlikle bu iş için doğmuş" yorumunu yaptı. Erkan Petekkaya ile tartışan Nurgül Yeşilçay oyuncu ile öpüşme sahnesi çekmemişti. Özcan Denizle bu tür sahneler çekip çekmeyeceği merak konusu.