Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın All Dergisi ile yaptığı röportajda yaşamından ve güzellik sırlarından bir çoğu hakkında detaylar verildi. Güzel oyuncunun yaşamı ve güzellik sırları hakkında verdiği röportaj bu haberimizde.

Anne olduktan sonra çocuğu ile ilgi her şeyin hayatındaki en büyük mutluluklar haline geldiğini belirten ünlü oyuncu, son dönemde yaşadığı en büyük heyecanın da oğlu Nejat'ın ilkokulu bitirmesi olduğunu ifade etti.

Seksi oyuncu oğlunun yeni yerler görmesi ve yeni kültürler tanıması amacıyla Londra'ya gideceklerini belirten Nurgül Yeşilçay, üç yeğenine de Cambridge'de dil eğitimi hediye ettiğini açıklarken, İngiltere'de hep birlikte olacaklarını açıkladı.



Gençlerin hayatlarına yön verecekleri eğitim döneminde kendilerine destek olmak isteyen Nurgül Yeşilçay'ın onlara verdikleri destek de görülmeye değer. 

GÜZELLİK SIRLARINI AÇIKLADI

Kendisi ile ufak detaylar da veren Yeşilçay, güzellik sırları hakkında detay vermekten kaçınırken, diyetle filan arasının olmadığını, canı istediği şeyleri rahatlıkla tükettiğini ancak tenis ve yürüyüşlerin vazgeçilmezleri olduğunu ifade etti.

Cildi için rutin bakımlar amacıyla güzellik merkezlerine gittiğini belirten güzel oyuncu, genel olarak makyaja karşı olduğunu ve sabahlarını yüzünü gül suyuyla yıkadığını açıkladı.