Fox TV'nin aşk, ihtiras, hile, dedikodu dolu dizisi O Hayat Benim 11 Aralık Pazar fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim 113. bölüm fragmanında izleyiciler Efsun ve Bahar'ın yüzleşmesine şahitlik edecek. Sultan'a destek vermek isteyen Efsun şimdi de hırsızlığa soyunacak. O Hayat Benim 113. bölüm fragmanı ve izleyicileri şoka uğratacak o sahneler haberimizde.

O Hayat Benim 113. bölüm fragmanında artık her şeyin üzerine gelmesine dayanamayan Efsun, iyi tarafı oynama konusunda yorulduğunu dile getiriyor. O Hayat Benim 113. bölüm fragmanında Nuran'ı Bahar'a vermek istemeyen Efsun, artık bir çözüm yolu üretmek zorundadır. Fakat sokakta kalmış olmaları ve Nuran'ın hastalanması onu çaresizliğe iter. Peki O Hayat Benim 113. bölüm fragmanında Efsun tüm bunlara karşılık neler yapacaktır? İşte merakla beklenen yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

O Hayat Benim 113. bölüm fragmanı izle

YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Üst üste yediği darbeler Efsun’u daha da saldırgan yapar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Ama hayat ondan yana olmuyordur bir türlü. Sokakta kalmışlardır. Nuran’ın hastalanması, Efsun ve Arda’yı çaresiz bir durumda bırakır. Sadece Atahanlar değil, sanki bütün dünya onlara karşıdır şimdi ve Efsun’un elinden kızını korumak için hiçbir şey gelmiyordur. Bahar ve Ateş yasal süreci ertelemezler. Savcılığa yaptıkları şikayet, Efsun ve Sultan için geri sayımı başlatır. Hapse girmek kaçınılmazdır. Sultan, Efsun’u korumak uğruna gözünü karartır. İlk hedefi Hülya’nın elinde tuttuğu paralardır. Çünkü Nuran’ın hastalığı gittikçe şiddetlenirken, parasızlık Efsun ve Arda’yı iyice köşeye sıkıştırmaktadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta.