Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz hafta 115. bölümü ekrana gelen O Hayat Benim son bölüm fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim 116. bölüm fragmanı nefes nefese izlenecek bir bölümün habercisi oldu. O Hayat Benim 15 Ocak Pazar fragmanında yine gözyaşları sel olacak. O Hayat Benim son bölüm özeti ve 116. bölüm fragmanı haberimizde.

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden O Hayat Benim'in son bölümünde Efsun uzun zamandan beri verdiği mücadeleyi kaybetti. Nuran'ı Efsun'un yanından alarak kendi ailesi olduklarına inandırmaya çalışacak. O Hayat Benim'in 15 Ocak Pazar günü ekranlara gelecek olan 116. bölüm fragmanları inteernet ile aynı saatte haberimizin içerisinde olacak.

115. BÖLÜM FRAGMANLARI

Nuran’ın Bahar ve Ateş’i ailesi olarak kabul etmeyeceğinin belli olacağı 115. Bölümde yine nefesler tutulacak. 

Arda ise hem kızını hem de Efsun’u kurtarmak için çabalasa da yaptığı planlar başarılı olamayacak. Koğuşta çıkan kavga nedeniyle hücreye atılan Efsun daha da yalnızlaşınca sinir krizleri geçirecek.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Büyük bir tuzağın ortasında kaldığının farkında olamayan Efsun Hülya’nın haber verdiği polislere yakalanacak. Nuran, annesinden alınırken Ateş ve Bahar kendisini evlatlık edinmeye ve onun gerçek ailesi olduğuna inandırmaya çalışacak. Mahkeme gününe kadar tutukevinde tutulan Efsun, Arda’dan yardım beklese de yaşananlar karşısında Arda’nın yaptığı planlar da işe yaramayacak.

Efsun, Sultan ve Zühal’in çocuk kaçırmak suçundan cezaevine düştüğünü duyan diğer kadın mahkumlar üçlünün başlarına bela olacak. Başına gelenlerin ardından içine kapanmaya devam eden Nuran huzur ve sakin bir yaşamın özleminin çekmeye devam edecek.

Tutuklanmasına rağmen Nuran’ın üzerinde etkili olmaya devam eden Efsun uzun zamandır verdiği mücadeleyi Ateş ve Bahar’ın Nuran’ı uzaklara götürme kararının ardından kaybedecek.