Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim 18 Aralık Pazar fragmanında Efsun ve Bahar arasından başlayan Nuran savaşı tavan yapacak. Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, ve Oya Başar'ın yer aldığı O Hayat Benim yeni bölüm fragmanları ile Pazar akşamı izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

O Hayat Benim 113. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen O Hayat Benim dizisi yeni bölüm fragmanında Bahar ve Efsun arasında Nuran için yeni bir savaş başlar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazır olan Efsun'un yeni hamlesi ne olacaktır. Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, ve Oya Başar'ın yer aldığı O Hayat Benim yeni bölüm fragmanları ile Pazar akşamı izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

O HAYAT BENİM 113. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Üst üste yediği darbeler Efsun’u daha da saldırgan yapar. Nuran’ı Bahar’a vermemek için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Ama hayat ondan yana olmuyordur bir türlü. Sokakta kalmışlardır. Nuran’ın hastalanması, Efsun ve Arda’yı çaresiz bir durumda bırakır. Sadece Atahanlar değil, sanki bütün dünya onlara karşıdır şimdi ve Efsun’un elinden kızını korumak için hiçbir şey gelmiyordur. 

Bahar ve Ateş yasal süreci ertelemezler. Savcılığa yaptıkları şikayet, Efsun ve Sultan için geri sayımı başlatır. Hapse girmek kaçınılmazdır. Sultan, Efsun’u korumak uğruna gözünü karartır. İlk hedefi Hülya’nın elinde tuttuğu paralardır. Çünkü Nuran’ın hastalığı gittikçe şiddetlenirken, parasızlık Efsun ve Arda’yı iyice köşeye sıkıştırmaktadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta.