Fox Tv ekranlarında yıllardır büyük beğeniyle O Hayat Benim 22 Ocak Pazar fragmanı yayınlandı. Başrollerini usta oyuncu Oya Başar, Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimlerin canlandırdığı O Hayat Benim 117. bölüm fragmanı izleyenleri şok edecek. O Hayat Benim 117. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

O Hayat Benim dizisi 15 Ocak'ta 116. bölümü ile dizinin takipçilerinin karşısına çıktı. Başrollerini usta oyuncu Oya Başar, Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimlerin canlandırdığı dizide önemli gelişmeler yaşandı. Nuran'ın Sultan ve annesini hapiste ziyaret etmesinin ardından Ateş ve Bahar kızı gösterme kararı almıştı. Geçtiğimiz hafta Sultan'a evlenme teklifi eden Salih ise son bölümde duygusal dakikalar yaşadı. O Hayat Benim 117. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizin içerisinde...

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümünde Efsun ve kızı arasında duygusal dakikalar yaşandı. Efsun'un hapse girmesinin ardından kızını kendisinden uzaklaştıran Ateş ve Bahar, Efsun'un kızını uzaktan görmesine izin verdi. Önemli yüzleşmelerin yaşandığı son bölümde Sultan da duygusal dakikalar yaşadı. Yüzleşmelerin ve vedaların damga vurduğu dizi izleyiciyi ekrana kilitledi.

115. BÖLÜM TÜYOLARI

Nuran’ın Bahar ve Ateş’i ailesi olarak kabul etmeyeceğinin belli olacağı 115. bölümde yine nefesler tutulacak. 

Arda ise hem kızını hem de Efsun’u kurtarmak için çabalasa da yaptığı planlar başarılı olamayacak. Koğuşta çıkan kavga nedeniyle hücreye atılan Efsun daha da yalnızlaşınca sinir krizleri geçirecek.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER OLDU?

Büyük bir tuzağın ortasında kaldığının farkında olamayan Efsun Hülya’nın haber verdiği polislere yakalanacak. Nuran, annesinden alınırken Ateş ve Bahar kendisini evlatlık edinmeye ve onun gerçek ailesi olduğuna inandırmaya çalışacak. Mahkeme gününe kadar tutukevinde tutulan Efsun, Arda’dan yardım beklese de yaşananlar karşısında Arda’nın yaptığı planlar da işe yaramayacak.

Efsun, Sultan ve Zühal’in çocuk kaçırmak suçundan cezaevine düştüğünü duyan diğer kadın mahkumlar üçlünün başlarına bela olacak. Başına gelenlerin ardından içine kapanmaya devam eden Nuran huzur ve sakin bir yaşamın özleminin çekmeye devam edecek.

Tutuklanmasına rağmen Nuran’ın üzerinde etkili olmaya devam eden Efsun uzun zamandır verdiği mücadeleyi Ateş ve Bahar’ın Nuran’ı uzaklara götürme kararının ardından kaybedecek.