Fox TV'nin aksiyon dolu dizisi O Hayat Benim 108. bölüm fragmanı yayınlandı. O Hayat Benim 6 Kasım Pazar bomba üstüne bomba patlayacak. O Hayat Benim yeni bölüm Efsun'un bıçaklanma sahnesiyle dikkatleri çekecek.  İşte O Hayat Benim 108. bölüm fragmanı ve şok gelişmeler haberimizde.

O Hayat Benim yeni bölüm öncesi yayınlanan 108. bölüm fragmanıyla ekrana kilitleyecek sahnelerin ipucunu verdi. Pazar günlerinin entrika dozu yüksek dizisi O Hayat Benim’in bu haftaki bölümünde Nuran’ı kurtarmak isteyen Efsun ve Bahar’ı kötü bir sürpriz bekliyor. İkili tam amacına ulaştığı sırada Bahar’ı öldürmeye gelen kişi Efsun’u bıçaklıyor. Aldığı bıçak darbesiyle yere yığılan Efsun, kanlar içerisinde kalıyor. Bahar ve Ateş, Nuran'ı kurtarmayı başaracak mı? Efsun'u bıçaklayan isim kim? İşte O Hayat Benim 108. bölümünden ilk görüntüler!

Nuran’ı koruyucu aileye bırakmak istemeyen Bahar ve Ateş canları pahasına her şeyi göze alır. Küçük kızı kurtarma amacı araları son zamanlarda kötü olan ikiliyi yeniden bir araya getirir. Öte yandan koruyucu aile de Nuran’a çok bağlanmıştır, ailenin amacı küçük kızı evlerine götürmektir. Küçük Nuran’ın koruyucu aileye engel olmak için yapabileceği tek şey onları bunaltmaktır. O Hayat Benim yeni bölümünde Kısmetsizler Mahallesinde de yeni koalisyon söz konusudur. Ortak olan Zühal ve Seçil’in amacı Ganimet’in evini ele geçirmektir. Bütün köprüleri yakan Cemre ise hainliklerinin ortaya çıkması üzerine soluğu yeniden Kenan’ın yanında alır. Her şeyden habersiz Nuran’ın peşine düşen Bahar’ı ise kötü bir sürpriz beklemektedir ancak bu sürpriz bir rastlantı sonucu Efsun’u bulacaktır.

O HAYAT BENİM 6 KASIM PAZAR İZLE



SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bahar’ı korumak uğruna yaralanan Ömer, onun için tüm tehlikeleri göze almaya hazırdı. Bahar'ın hayatını tehlikeye atan kişinin Nehir olduğu ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Bahar ve Nehir son kozlarını oynamak için ölümün kıyısındaydı artık. Nehir’in önüne geçmek isteyen Ateş harekete geçtiğide ise her şey için çok geç kalmıştı. Öte yandan Efsun’un da Nuran’ı geri alabilme umutları azalmak üzereydi. Üstelik bir koruyucu ailenin Nuran’a yakınlık göstermesi umutlarını daha da tüketti. Nuran için her şeyi göze alan Efsun, Arda ve Nuran, hep birlikte olacakları, hiç ayrılmayacakları yeni bir hayata doğru kaçmaya kararlıydı.