"O Hayat Benim" Dizisinin 56. Bölümü Bu Akşam Fox Tv'de Olacak. Dizinin Sezon Finali Bölümünün 7 Haziran Günü Yayınlanacağı ve Eylül Ayında Tekrar Ekrana Geleceği Açıklandı.

Fox Tv'nin heyecan dozu yüksek dizilerinden biri olan "O Hayat Benim"in sezon finali de izleyenlerin nefeslerini kesecek türden gelişmelere sahne olacak. İşte "O Hayat Benim" dizisinin sezon finali bölümünün tarihi...

Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem ve Ceren Moray'ın paylaştığı dizinin sezon finali 7 Haziran Pazar akşamı yapılacak. Yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu O Hayat Benim 59. bölümü dizinin sezon finali bölümü olacak. Haziran başında ekrana ara verecek dizi Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

Bu hafta yayınlanması beklenen O Hayat Benim 56. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. O Hayat Benim 56. Bölümde Efsun'a böbrek nakli gerekmektedir. Efsun için böbrek bulunacak mı? Ailesi ile kan uyumu sonuçları olumsuz çıkan Efsun ile ilgili gerçekler ortaya çıkacak mı?  İşte O Hayat Benim yeni bölümünde yaşananlar...

O HAYAT BENİM 56. BÖLÜM ÖZETİ

O Hayat Yeni bölümünde Efsun yaşam ile ölüm arasında gidip gelecek. Konak halkı ve Gelincik Yokuşu Efsun'un hastalığı ile kahrolacak. Hülya'nın anlayışsız tavırları dizinin bu bölümünde de devam ederken Mehmet Emir, aşkı ve ailesi arasında iyice sıkışacak. Sultan, Efsun'un moral bulması, kendini iyi hissetmesi için her şeyi yapacak. Efsun için gerekli böbrek bulunacak mı? Kan uyumu olumsuz çıkan Efsun ile ilgili şok gerçek sonunda anlaşılacak mı? O Hayat Benim 56. bölümü nefes kesen sahneleri ve merakta bırakan anları ile fenomenleriyle buluşacak.

"O Hayat Benim" 56. Bölüm Fragman İzle: