O Ses Türkiye'de Ali Dağaşan fırtınası esmeye devam ediyor. O Ses Türkiye stüdyolarında boy göstermeye başladığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan ve önüne çıkan tüm engelleri birer birer aşan Ali Dağaşan kimdir? O Ses Türkiye'de çeyrek finalde gösterdiği muhteşem performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve yarı finale kadar yükselen Ali Dağaşan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

O Ses Türkiye'nin 31 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, Aldırma Gönül şarkısıyla çeyrek final performansını sergileyen Ali Dağaşan bu gece de yarı final performansıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

Ali Mert Habipoğlu, Ercan Tok düellosunda gösterdiği Aldırma Gönül performansıyla büyük beğeni toplayan Ali Dağaşan, Ali Mert Habipoğlu ile birlikte yarı finale çıkmayı başardı. Ali Dağaşan hayranları bu gece de büyük umut besliyorlar.

Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Ver Fırına, Ütopya, O Ses Türkiye, O Ses Çocuklar, Rising Star Türkiye yarışma programlarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyen TV8 ekranları bu gece de O Ses Türkiye yarı final heyecanına sahne olacak.

Ali Dağaşan

Bu gece O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Hakan ve Gökhan'ın takımında yarışan Ali Dağaşan Erzurumlu ve 32 yaşında. Ali Dağaşan bu gece yayınlanacak yarı finalde hemşerilerinden destek bekliyor.