Acun Ilıcalı TV8'de yayınladığı O Ses Türkiye ile reytingleri altüst ediyor. O Ses Türkiye'de 1 Şubat Pazartesi gecesi yarı final yapılacak. 31 Ocak Pazartesi günü yayınlanan çeyrek finalde O Ses Türkiye yarışmacılarının performansları nefesleri kesti. Peki O Ses Türkiye Yarı Finaline hangi yarışmacılar yükseldi? Hangi jüri üyesinin kaç yarışmacısı yarı finale yükseldi?

O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas yarı finale kalan isimler oldu. 

Gökhan ve Hakan çeyrek final performanslarının sergilendiği gecede kendi takımında bulnan Emre Sertkaya, Alpaslan Adsay, Ali Dağaşan ve Yusuf Yüksek ile birlikte Beni Hor Görme Kardeşim şarkısını söyledi. Gökhan ve Hakan ile Yarışmacıları halk ozanı Aşık Veysel’in Beni Hor Görme Kardeşim türküsünü ve Ötme Bülbül’ü  kendi cover’larıyla söylediler.  Ekran başında ve stüdyoda izleyenlerin büyük beğenisi kazanan performans, O Ses Türkiye’nin çeyrek final elemelerine damgasını vurdu.

O Ses Türkiye Gökhan Hakan, Beni Hor Görme

O Ses Türkiye'de bu güne kadar hiç birinciliği bulunmayan ve bu sezonda çeyrek finalde tek yarışmacıyla yer alan Hadise şoka girdi. Hadise'nin O Ses Türkiye çeyrek finalindeki tek yarışmacısı şarkısını söylemek isterken kulaklığını takamayınca büyük panik yaşadı. O sırada Hadise'nin de büyük bir endişe ile yaşananları izlediği görüldü. Ancak sorun kısa sürede çözüldü ve Hadise rahat bir nefes aldı.

Hadise, Aziz Kiraz

O SES TÜRKİYE'DE KİMLER YARI FİNALE KALDI?
 
O Ses Türkiye'de dün gece yayınlanan çeyrek finalin ardından Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas yarı finale kalan isimler oldu. 

O Ses Türkiye Ercan

Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmasında çeyrek final elemelerinde elenen yarışmacı Ercan ile Acun arasındaki ilginç diyalog izleyenleri şaşırttı, şaşırtmaktan da öte şok etti.
 
Canlı yayında yapılan elemelerde yarışmaya veda eden yarışmacı Ercan söz alarak Ebru Gündeş’e, ”İki tane çocuğum var işim yok, işsizim, burdan Ebru abla, hocam işim yok” diyerek mesaj gönderdi ancak bu duruma Acun kızarak, “Keşke bunları backstagede söyleseydin, canlı yayında iş başvurusu yapman çok da iyi olmadı bence biz sana her türlü yardımcı oluruz ekranlardan Ebru Gündeş’i zor duruma düşürme” diyerek bozdu.

Alpaslan Adsay

Ağrı'dan yarışmaya katıyan Alpaslan Adsay da Fırat'ın Türküsü ile alkış aldı ve adını finale yazdırdı. Alpaslan Adsay ile birlikte Hadise'nin takımından Aziz de adını finale yazdırdı.