Batmanlı olan ve katıldığı ilk bölümde söylediği Minnet Eylemem şarkısı ile jüri üyelerinin tamamını döndüren Emre Sertkaya 31 Ocak Cumartesi gecesi yayınlanan O Ses Türkiye çeyrek finalinde jüri üyelerinin tamamını döndürdü ve yarı finale yükselmeyi başardı.

O Ses Türkiye'ye katıldığı ilk geceye enerjisiyle damga vuran ve 'Haydi Gel İçelim' şarkısının ardından söylediği Minnet Eylemem türküsü ile O Ses jürisini mest eden Emre Sertkaya kimdir? Emre Sertkaya sevgilisi Buse Yalçın'ı eledikten sonra birinci olmak için aha büyük performans sergilemeye başladı.

Emre Sertkaya çeyrek finalde de gösterdiği müthiş performansla çok yüksek bir puan alarak yarı finale yükselmeyi başardı. 
Emre Sertkaya çeyrek finalde "Saçlarını yol getir" şarkısını söyledi. Emre Sertkaya'nın yari final performansı salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Emre Sertkaya bu gece yayınlanacak O Ses Türkiye yarı finalinde daha büyük bir performans sergileyecek ve finale kalmak için çalışacak. Ancak yarışmacılar arasında Emre'den çok daha iyileri var. Bakalım neler olacak?

O SES TÜRKİYE YARI FİNALE KALAN YARIŞMACILAR


Emre Sertkaya yarı finalde Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas'la mücadele edecek.

Emre Sertkaya ile Melek Davarcı


Emre Sertkaya Kimdir?

“O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başarmıştır.

Sonrasında “Minnet Eyleme” ile farklı bir ses tonu sergileyerek jürileri daha fazla etkilemeyi başarmıştır.

20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştır.