O Ses Türkiye yarışma programı dün akşam yayınlanan çeyrek finalin ardından bu gece de yarı finalle ekranlara gelecek ve izleyiciyle buluşacak. 2 Şubat Salı günü final bölümü ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye yarışmasında geri sayım başladı. Ebru Gündeş'in yarışmacısı olan ve kendine özgü müzik tarzıyla dikkatleri üzerine çeken ve kendi izleyicisi tarafından da büyük beğeni toplayan Tankurt Manas dün akşamki 31 Ocak Pazar gecesi yayınlanan çeyrek finalde 'Say' parçasını seslendirdi.

Güçlü sesi ile izleyicilerin gönlünde taht kuran ve büyük beğeni toplayan Tankurt Manas 'Say' şarkısını seslendirdi ve gösterdiği müthiş performansla yarı finale çıkmayı başardı.

30 Ocak Cumartesi gecesi O Ses Türkiye yarışmasında Umut Karabulut, Barış Demir ile mücadele eden Tankurt Manas, çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. 

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye” de Ebru Gündeş'in takımında mücadele veren Tankurt Manas 1 Şubat Pazartesi gecesi yarı finalde mücadele verecek ve finale çıkmak için çalışacak.

Tankurt Manas

İşte O Ses Türkiye'de Tankurt Manas'ın çeyrek final performansı: