Star TV'de yayınlana O Ses Türkiye yarışmasında Hasan Doğru gecenin en çok beğeni toplayan ve konuşulan ismi oldu. Hem sesi hem de hayat hikayesiyle jüriyi etkileyen Hasan Doğru izleyicilerden de tam not aldı. Hasan Doğru yarışmaya Caruso adlı eserle katıldı. Parça bitmeden önce Gökhan sonra Murat Boz ve Ebru Gündeş geri döndü. Hadise ise Caruso'nun kendisene üç yıl önce kaybettiği bir arkadaşını hatırlattığı için tutulduğunu ve geri dönemediğini açıkladı.

Murat Boz Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş'ten oluşan jüri Hasan Doğru'yu takımına katmak için adeta kırk takla attılar. Kendisi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi opera bölümü mezunu olan Hasan Doğru kendisinin aile lokantasında çalıştığını açıkladı. Hasan Doğru Acun Ilıcalı'dan gelen teklif üzerine Yayla Yolları adlı türküyü söyledi ve yine sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

JÜRİ ÖVGÜLER DİZDİ

Hasan'ın performansından sonra değerlendirme aşamasına geçildi. Acun Ilıcalı Hasan Doğru'nun performansı içim 'Helal olsun ilk kez böyle bir yarışmacı görüyorum' dedi. Hadise ise 'Hep böyle kal Allah sana bu sesi yeteneği vermiş umarım çok iyi yerlere gelirsin. Böyle bir se var Türkiye'de keşfedilmemiş ayıp gerçekten' diyerek değerlendirme yaptı. 
Murat Boz ise 'İzleyicilerimiz eminim seni çok sevdi. Bizlerde seni çok sevdik. Adam gibi adamsın' diyerek övgüler dizdi.

Ebru Gündeş 'Ne olursa olsun yolundan dönme. Sesin çok güzel' derken Gökhan'da söylediği şarkının babası tarafından kendisine çocukken dinletildiği ve bu nedenle ayrı sevdiğini belirtti. Ve kendisini seçmesi halinde çok mutlu olacağını belirtti. Hasan Doğru seçme aşamasına geçildiğinde 'Buraya gelmeden önce arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bir isim kafamda oluştu. Hepinize teşekkür ediyorum' dedi. Hasan tercihini ise Gökhan'dan yana kullanarak Gökhan'ın takımında yer aldı
.