22 aralıkta İstanbul Beyoğlu Majestik Sinemaları ve Beyoğlu Emek Sineması'nda vizyona girecek olan Belalılar (Alborotadores) filminin galası dün Grand Pera Otel'de yapıldı.

Filmin başrol oyuncuları usta bir dövüş uzmanı olan Cengiz Güçlü, yine usta tiyatro ve sinema oyuncusu Sinan Bengier ve de kadın oyuncu olarak Gül Arslan... Filmin diğer oyuncuları ise Mimoza Elezi, Güray Kip, Hasan Yıldız, Ökkeş Avgın, Hilal Naz Öztürk, Ayşe Kadlan, Gürcan Küçüker, John Hutchins, Jose Hita, Yvonne Könnig, Janine Hutcihns, Tommy Combes, Didier Mathiver, Karin d.Angela...

Aslında başlangıçta kısa film şeklinde çekilip İspanya'da Almeria Film Festivali'nden ödül alan Belalılar'ın daha sonra sinema filmi versiyonu da çekildi. Filmin gösterimi ise İstanbul Beyoğlu Majestik Sinemaları ve Beyoğlu Emek Sineması'nda 22 Aralık'ta başlıyor. Filmin gösteriminden önce Türkiye Western Kulüp tarafından Emek Sineması çalışanlarına bir plaket verildi. 

Belalılar filmiyle ilgili haber46.com.tr'ye özel açıklamalarda bulunan filmin kadın kahramanı Gül Arslan şunları söyledi:

Film çekimleri suresince gerçekten çok heyecanlı çalıştım. Özellikle filmde yer aldigim çatışma sahnesi sırasından hem çok heyecanlandım hem de büyük zevk aldım.. Bu tarz aksiyon ve agresif roller kadınlar için Türkiye'de biraz daha fazla yapılmalı. Filmde yabancı oyuncular da yer almakta ve müthiş dogallar.. Görüntüler çok iyi.. İzleyicinin izlerken biraz daha merak edeceği, biraz daha kafasının karışacağı bir film aslında.. Çünkü esasen mesajli bir film.. Biraz daha kült diye tabir edebiliriz..

İnşallah izleyiciler de memnun kalır ve de bu tarz filmler sıklıkla çekilir. Çünkü gerçekten sinemanın değişikliğe özgürlüğe ihtiyacı var diye düşünüyorum.


 

GÜL ARSLAN KİMDİR?

Oyuncu Gül Arslan 23.10.1986 İstanbul doğumlu. En son 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde okudu. Yüksek lisansini bitirdi. Tiyatro, reklam, çeşitli dizi ve sinemalarda oynadı.

Gül Arslan'ın Başlıca deneyimleri şunlar;

Yamak Ahmet trt1 dizi, Latife rolü,

BaşroldeAşk trt1 dizi, Ayça rolü,

Acayip Hikâyeler Star Tv, Selma rolü,

Ağır Roman dizi Star Tv, Nurgül rolü...

Gül Arslan özellikle her rolünde farklı bir karakter oynamayı tercih ediyor.. Daha çok görüntüsünün dışında marjinal ve mesajı olan agresif aksiyonel roller oynamayı hedefleyen Gül Arslan'ın yıldızı her geçen gün daha da parlıyor.