Son günlerin olaylı oyuncusu Rüzgar Erkoçlar daha önce yaptığı açıklamada yönetmen Kutluğ Ataman'ın kendisine yeni filmi için teklif götürdüğünü ancak bu rolü kabul etmediğini ifade etmişti. Sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Rüzgar Erkoçlar, Mikro Blog sitesi Twitter üzerinden konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. İşte Erkoçların o açıklamaları...

Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Son yaptığım röportajda 'Kutluğ Ataman'ın son filmi için teklif geldi fakat karakter bana uymadığı için kabul etmedim' demiştim. Oyuncu her senaryoyu kabul edecek ve oynayacak  diye bir şey yok.  Kutluğ benim için çok değerlidir, arkadaşımdır... Kutluğ başarılı işleriyle birçok ödüle layık görülmüş bir yönetmendir. Ve benim senaryo uyduğu takdirde seve seve çalışacağım isimlerden biridir. Röportajdaki bir kısım bazı basın kuruluşları tarafından kötü bir şekilde lanse edilmiştir. Haberlerin bu şekilde çıkması iki tarafı da üzmüştür" ifadelerini kullanan Rüzgar Erkoçlar'a ünlü yönetmenden de yanıt gecikmedi.

Kutluğ Ataman da Erkoçlar'ın yaptığı bu açıklamaya çok sevindiğini ve onun gibi yakışıklı bir delikanlıya önceki ifadeleri yakıştıramadığını ifade etti. 

Haberlerin yalan ve düzmece olduğuna sevindiğini ifade eden Ataman'ın kararının ne olacağı ise merak konusu.