Ünlü Oyuncu Oya Aydoğan Yaptığı Açıklamada, Kamera Gerisinde Çalışmak İsteyen Oğlunu Oyuncu Olmaya Zorladığı İçin Büyük Pişmanlık Duyduğunu Açıkladı.

Bir TV kanalında yer alan dizide oyunculuk yapan oğlunun her zaman oyuncu olmasını istediğini itiraf eden Oya Aydoğan, oğlunun Yeditepe Üniversitesi'ni bitirdikten sonra stajını yaptığını ve kamera arkasında çalışmak istemesine rağmen kendi zoruyla oyuncu olduğunu açıkladı.

Bu kararından dolayı pişmanlık duyduğunu belirten Aydoğan, bu işlerin çocuklar için çok zorlaştığını fakat önceden bu meslek için adam aradıklarını belirtti. Şimdi herkesin bu işi yapmak için yırtındığını belirten Aydoğan, dizi filmlere sıcak baktığını açıkladı.

Oya Aydoğan, “Bu da kanayan bir yara. Sefalet içinde bu dünyaya gözlerini kapayan starlarımız var. Bunun nedeni emeğe saygısızlık. Üyesi olmaya çalıştığımız Avrupa Birliği’nde telif hakları yasası tıkır tıkır işliyor. Biz AB’ye telif haklarını ödemeden nasıl gireceğiz? Neyse ki ben ve benim gibi bazı arkadaşlarımız zamanında kazandıkları parayla yatırım yapıp geleceklerini güvenceye aldılar. Bizim jenerasyon için bir şey yapılmadı. Dileğimiz, günümüzdeki meslektaşlarımız gelecekte aynı sıkıntıyı yaşamasınlar" ifadelerini kullandı.