Kırgın Çiçekler'in genç oyuncusu Nil Keser, gece kulubünde darp edildiğini öne sürdü. Mekana polis çağıran oyuncu, daha sonra şikayetini geri aldı.Kırgın Çiçekler dizisinin genç oyuncusu Nil Keser, dün akşam Beyoğlu'ndaki bir mekanda kız arkadaşıyla eğlendi. Keser'in, kız arkadaşıyla birlikte tuvalete girmesi üzerine başka bir müşterinin bu durumu mekanın güvenlik görevlisine şikayet ettiği öğrenildi.

Şikayet üzerine görevlinin güzel oyuncuyu boğazından tutup dışarı çıkardığı ve tokat attığı iddia edildi.
Sinir krizi geçiren oyuncu, kendini mekânın dışına attı. "Bu yaşıma kadar bana babam bir fiske vurmadı. Siz kimsiniz bana vuruyorsunuz. Biz içeride bir şey yapmıyorduk. O tuvaletini yaparken benim arkam dönüktü" diye bağırdı.Önce polis çağıran, polis gelince de şikâyetçi olmaktan vazgeçen ikili, mekândan kapüşonlarıyla yüzlerini gizleyerek ayrıldı.

Nil Keser kimdir?

25 Mart 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Nil Keser, 1.71 boyunda 57 kilodur. Eğitimini İstanbul’da tamamlamış ve halen eğitim yaşantısına devam etmektedir. Henüz 20’li yaşlarda olmasına karşın başarılı bir oyunculuk yaşamına sahip olan Nil Keser, kariyerinde Kırgın Çiçekler dizisinde yer almadan önce ilk olarak Çılgın Dershane filminde izleyici ile buluşmuştur.
Çılgın Dershane filminde Özlem karakteri ile izleyici karşısına çıkan, bu yapımda sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine toplayan oyuncu 2015 yayın döneminde ekranlarda yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisinde ise Defne karakterini canlandırmaktadır. Nil Keser’in ilerleyen yıllardan itibaren çok daha farklı yapımlarda öne çıkan roller üstlenmesi ve oyunculuğunu geliştirmesi bekleniyor.