Özcan Deniz ile evlilik planları yapan Buse Narcı ayrıldı. Peki Buse Narcı kimdir? Buse Narcı, Özcan Deniz'den neden ayrıldı? Buse Narcı kaç yaşında? Buse Narcı'nın boyu, yaşı, kilosu, biyografisi haberimizde. Buse Narcı'nın çok özel instagram fotoğrafları sosyal medyada olay oldu.

Özcan Deniz'in kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buse Narcı ile aşkı kısa sürdü. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'te mavi tura çıkarak gözlerden uzak romantik bir tatil yapan ikilinin bu mutluluğu mazide kaldı. Mart ayında ayrıldıkları iddia edilen ve daha sonra tekrar bir araya gelen ünlü çift, önceki gün instagram'dan art arda yayınladıkları mesajlarla ayrılık sinyalleri verdi. 44 yaşındaki şarkıcı, Albert Camus'un "Olmayacak insanlarla olmayacak hayaller kurduğum için, en çok da kendimden af diliyorum" sözünü paylaştı.

Bunun üzerine Buse Narcı da hesabında şu mesajı yayınladı: 

ŞİDDETLİ KAVGA AYRILIK GETİRDİ 

Buse Narcı

"Bazı insanlar kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine, eksiklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı, sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler." Bu mesajına "Ve hayatlarında her zaman kaybeden olurlar..." notunu ekleyen genç oyuncu, bununla da yetinmedi. Buse Narcı, sevgilisi Özcan Deniz'le instagram'dan yayınladığı tatil fotoğraflarını da sildi. Bu arada Narcı ile Deniz'in şiddetli kavga sonrası ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

Kaynak: Takvim