Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in "seri katili Atalay Filiz'le selfiem" diye paylaştığı fotoğraf sosyal medyada büyük tepki topladı. Özcan Deniz'le ilgili hadsiz, edepsiz, anlayışsız gibi yorumlar yapıldı. Tepkilere dayanamayan Özcan Deniz fotoğrafı silse de tepkilerden kurtulamadı.

‘Asmalı Konak’ dizisinde birlikte oynadığı ve Paramparça dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Nurgül Yeşilçay ile İkinci Şans adlı filmi çeken Özcan Deniz, film setinden paylaştığı fotoğrafın altına öyle bir şey yazdı ki, sosyal medya çıldırdı.

İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraf aslında sıradan bir fotoğraf gibi görünüyordu. Ancak Özcan Deniz altına yazdığı o yazıyla fotoğrafı sıradanlıktan çıkardı ve bir anda gündemin üst sıraların akadar taşıdı.

Zira ünlü oyuncu Özcan Deniz, sıradan bir fotoğrafın altına işlediği cinayetlerle ülke gündemine oturan ve 3 kişinin katili olan Atalay Filiz’le ilgili bir paylaşımda bulunmuştu.



Seri katil, cani Atalay Filiz’e oldukça benzeyen bir kişiyle selfie yaptığı görülen Özcan Deniz’in bu paylaşımın altına “Seri katilimiz varmış. Bir selfie de biz çekelim dedik” şeklinde not düşmesi ise büyük tepkilere neden oldu.

Sadece ülke gündeminin değil neredeyse tüm dünyanın kilitlendiği cinayet olaylarının üzerine yapılan bu paylaşım sosyal medyada Özcan Deniz'in takipçilerinden çok büyük tepki çekti. Sözcü'de yer alan habere göre Deniz; gelen tepkileri hesaba katarak bir süre sonra bu fotoğrafı hesabından sildi.