İşte Benim Stilim yarışmasında bir zamanlar rüzgar gibi esen Özden Cerrahoğlu, 1991 senesinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Beşiktaş’da yaşamanını sürdüren Özden Cerrahoğlu Moda tasarımı öğrenciliğine devam etmektedir.

İşte Benim Stilim yarışmasının alımlı çalımlı, sivri dilli, şımarık tavırları ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacısı Özden Cerrahoğlu aynı zamanda çok seviliyor. 24 yaşındaki Hatay doğumlu olan özden cerrahoğlu öğrenci. Özden Cerrahoğlu Hatay İskenderun'da İstanbul'a taşınmış ve moda tasarımı bölümü kazanmıştır. Sivri dili ve saygısızlığı ile sürekli ekranda olan Özden Cerrahoğlu bir ara Taner ile yaşadığı skandal aşkla gündem olmuştu.

Özden Cerrahoğlu 23 yaşında İskenderunlu ve İstanbul Beşiktaş’ta yaşıyor. Moda eğitimi almış. Cerrahoğlu Stiletto’dan vazgeçememiş. Bacaklarını çok beğenen güzel yarışmacı kulaklarından memnun değil. Kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor. Geçmişte en çok üzüldüğü olaylar; Amy Winehouse’un ölümü, Leonardo Di Caprio’nun ödül alamamasıymış. Tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu podyumdayken önüne aksesuarları ve çiçek saksısını çekerek “bu yarışmacıyı görmek istemiyorum, protesto ediyorum” demişti. Yarışmacıya çok kızan Yerlitaş, “Bu ne şımarıklık, bu ne saygısızlık, benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Hepinizden büyüğüm, bu ne kendini bilmezlik” diyerek sesini yükseltmiş ve Özden Cerrahoğlu'nu ağlatmıştı.

İşte Benim Stilim All Star'da Özden Cerrahoğlu Aysel Gürel oldu. 2008 yılında hayatını kaybeden söz yazarı Aysel Gürel'in görünümü ile stüdyoya gelen Özden Cerrahoğlu hem beğenildi hem de eleştirilere maruz kaldı.