İşte Benim Stilim All Star'da son haftaya grildi. Hafta Sonuİşte Benim Stilim All Star'da final heyecanı yaşanacak ve bir yarışmacı büyük ödülün sahib olacak. Bu yarışmacılardan Özden Cerrahoğlu son haftalarda çok başarılı bir performans sergiliyor.

Peki Özden Cerrahoğluİşte Benim Stilim All Star'da birinci olabilir mi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programıİşte Benim Stilim All Star'da 30 Ekim Cuma gecesi eleme heyecanı yaşanacak. Her cuma olduğu gibi bu cuma da bir yarışmacıİşte Benim Stilim All Star'a veda edecek. Pekiİşte Benim Stilim All Star'ın başarılı yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu yarışmaya veda edecek mi?

Özden Cerrahoğluİşte Benim Stilim'in önceki bölümlerine tartışmalarıyla damga vuran bir isimdi. All Star sezonunda ise çok fazla tartışmalara girmemeye özen gösteriyor. Zira bu sezon Nihal Candan, Ayşegül Doğan, Ayşenur Balcı gibi yarışmacılarla tartışmaya girmesi ve kazanması çok zor.

Bu yüzden Özden Cerrahoğlu tartışmalara girmek yerine kendini stil bir kadın olarak podyuma çıkmaya adamış durumda. Özden Cerrahoğlu'nun son zamanlardaki kıyafetleri çok daha tarz ve yüksek puanlar alıyor.

Dahaİşte Benim Stilim'in adı Bu Tarz Benimken yarışmaya dahil olan Özden Cerrahoğlu kimdir?

Özden Cerrahoğlu, 1991 senesinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Beşiktaş’da yaşamanını sürdürmektedir. Moda tasarımı öğrenciliği devam etmektedir. TV8 Bu Tarz Benim yarışmasının favori isimlerinden biri olan Özden Cerrahoğlu’nun hayallerinden biri de butik pastane açmak. İlerleyen yıllarda kendi markasını da çıkarmayı planlıyor. Amy Winhouse’ın ölümü geçmişte Özden Cerrahoğlu’nu derinden etkilemiş. Ayrıca Leonardo De Caprio’nun ödül alamaması da Özden Cerrahoğlu’nu derinden etkilemiş. Kendine has bir tarzı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini söyleyen Özden Cerrahoğlu jüri tarafından da çok beğeniliyor.