Özden Cerrahoğlu İşte Benim Stilim 'de katıldığı sezonda 'karakter katilliği' yapınca izleyicinin en sevmediği isimlerden biri oldu. Yarışmacıları sürekli aşağılayan Özden Cerrahoğlu 1991 senesinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelmiş. İstanbul Beşiktaş’da yaşamanını sürdüren Özden Cerrahoğlu moda tasarımı eğitimi alıyor.
EN BÜYÜK DERDİ BU!
Özden Cerrahoğlu 'nu bugüne kadar en çok etkileyen ve üzen olay Leonardo De Caprio’nun ödül alamaması olmuş.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI KİMLER?
İşte Benim Stilim All Star 'da 3 sezonun en iddialı isimleri biraraya geldi. All Star yarışmasının formatında da bazı küçük değişiklikler oldu. Kıyafetleri ve tarzları ile yarışacak olan isimler kötü giyindiklerinde 'üzgün surat' sembolü alacaklar. Bu sembolü alan isimler gala gecesinde eleme adayı olacaklar. İşte Benim Stilim yarışmacıları all starda değişen kurallarla her hafta büyük bir para ödülü kazanma şansı da buldu. Haftanın birincisi olan kişi 10 bin lira alacak. 

Peki All Star yarışmacıları kimler? İşte Benim Stilim yarışmasında son 3 sezonun en iddialı isimlerinin yanı sıra 'en şirret' tipleri yer alıyor. İşte Benim Stilim All Star yarışmasına kimler katıldı işte tam liste;

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları Aycan - Nurcan Şencan , Özden Cerrahoğlu , Emel Özkızıltaş , Ayşegül Doğan , Çiğdem Çelik , Ezgi Baylar , Tuğçe Ergişi , Maria Surina , Gizem Güler , Nihal Candan , Gülşah Yılmaz , Ayşenur Balcı , Ezgi Ünal ve Nazlı Kayaaslan oldu.

AYŞENUR BALCI ÜSTSÜZ PERISCOPE YAYINI 
Geçtiğimiz günlerdeki üstsüz periscope yayınıyla olay yaratan Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında görünüyor. Ayşenur Balcı 'nın periscopedeki o yayını hatırlanacağı gibi hayli tepki çekmiş ve 'uyuşturucu mu almış' yorumlarına yolaçmıştı. Ayşenur Balcı için yarışmacı olduğu sezonda da 'torpilli' olduğuna dair iddialar vardı. 

AYCAN - NURCAN ŞENCAN (İKİZLER) KİMDİR? 
Yeni yayın dönemine start veren İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında ilk sırada Aycan ve Nurcan Şencan yer aldı. İkizler Aycan ve Nurcan birinci sezonun birincileriydi. 3 sezonluk yarışmada stil ve tarz olarak hak ederek birinci olan sadece onlar var. Peki Aycan ve Nurcan Şencan aslen nereli ve kimdir? 

27 yaşında olan Aycan ve Nurcan Şencan İsveç doğumlu. Aycan ve Nurcan, 3 yabancı dili ana dilleri gibi konuşuyorlar. Anne babalarından Türkçeyi öğrenen ikizler, diksiyon sorunu yaşıyorlar.

Bu Tarz Benim'de tarzları kadar karakterleri ile de öne çıkan ikizler Aycan ve Nurcan birinci olarak 100 bin liralık büyük ödülü almışlardı. 

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer alacağı söylenen bir diğer isim ise Özden Cerrahoğlu ... Hatırlanacağı Özden Cerrahoğlu ile Nihal Candan ikilisinin adı 'çeteye' çıkmış, aşağılayıcı üslupları ile izleyiciden hayli tepki almışlardı. Melisa Şahin 'e kan kusturan Özden Cerrahoğlu İşte Benim Stilim 'in en rahatsız eden kavgalarına imza atmıştı. 

AYCAN - NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER KİMDİR? 
İşte Benim Stilim yarışmasının 3 dönemi içinde en iddialı isimleri ikizler Aycan ve Nurcan Şencan olmuştu. Katıldıkları sezonu birincilikle tamamlayan Aycan ve Nurcan, Ayşenur Balcı ile finale kalmışlardı. 

EMEL ÖZKIZILTAŞ KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasının ikinci sezon birincisi 'tarz' yokluğundan Emel Özkızıltaş olmuştu. Rüküşü birinci yapan İşte Benim Stilim jürisi bu yüzden çok eleştirilmiş ve kendileri de daha sonra pişmanlıklarını dile getirmişlerdi. 'Heee...' sözü ile sempati toplayan Emel Özkızıltaş hosteslik yapıyordu İşte Benim Stilim All Star kadrosuna dahil edilmesi sürpriz olmadı. işte-benim-stilim-all-star-yarişmacilari.20150827140324.jpg

EZGİ ÜNAL KİMDİR?
İşte Benim Stilim yarışmasının üçüncü sezon birincisi olan Ezgi Ünal All Star ekibine dahil edilen isimlerden. Ezgi Ünal hosteslik yapıyor. Tarzı için 'eh' işte denilen Ezgi Ünal 'ın birinciliği de sürpriz olmuştu. 

NAZLI KAYAASLAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hayli iddialı bir isimdi. Yarışmadan bir nevi kendi isteği ile elenen Nazlı Kayaaslan mevcut all star kadrosuna bakıldığında en iddialı isim olarak öne çıkıyor. 

AYŞEGÜL DOĞAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından Ayşegül Doğan birinci sezonda izleyicinin tanıştığı bir isimdi. Özlem Özden ile olan kavgaları ile tanındı. Tarz ve stil yoksunu olan Ayşegül Doğan görünen o ki All Star kadrosuna reyting için dahil edilmiş.