Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, yeni sevgilisi Burak Yamantürk ile keyifli bir ilişki yaşıyor. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile ilişkisini sosyal medya üzerinden de gayet rahat bir şekilde yaşayan Özge Özpirinçci, yaptığı paylaşımlarla da bunu gözler önüne seriyor. İşte Özge Özpirinçci'nin Burak Yamantürk'ü ampül değiştirirken görüntülediği o fotoğraf ve keyifli mesajı...
Sevgilisinin ampul değiştirirken çektiği bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, bu paylaşımının altına “En yakışıklı manita, ampül değiştiren manitadır!” notunu düşmüş.

BURAK YAMANTÜRK KİMDİR?
Doğum Tarihi : 14 Eylül 1980

Yaşı : 34

Doğum Yeri : Sivas

Burcu : Başak

Boyu : 176 cm

Kilosu : 72 kg

Göz Rengi : Kahverengi

Dizimiz Yasak ta Nejat karakterine hayat verecek olan karizmatik oyuncu Burak Yamantürk’ ün karizmasi ve tecrübesiyle herkesin beğenisini kazanacağını düşünüyoruz. Burak Yamantür hakkında bilgilere geçmeden önce Yasak Dizisindeki karakteri Nejat karakterini sizler için değerlendirelim.

Hayat Yolunda Dizisi Selim Savaş Kimdir?

Tıp fakültesinin çapkın ve yakışıklı delikanlısı Selim, marka olmuş, çok para kazanan başarılı bir beyin cerrahı olur. Gönül ilişkilerinde bir hayli hızlı ve maceraperest olmasına rağmen, gerçekten aşık olduğu, bağlandığı birisi olmamıştır. Zengin ve ünlü hastaların rağbet ettiği, büyük bir özel hastanede çalışır. DiziOyunculari.Biz Bugüne kadar tedavi edemediği hasta olmamıştır, bu yüzden kendine güveni ukalalık boyutundadır. Medyatiktir, tv programlarında boy gösterir, son model arabası ve boğazdaki evinde hercai bir hayat sürerken, ameliyatına girdiği ünlü iş adamının ölümüyle tüm hayatı değişir. www.dizioyunculari.biz

Yasak Dizisi Başkarakteri Nejat Kimdir?
Dizimizde Burak Yamantürkün oyanayacağı Nejat karakteri Deniz Çakırın oynayacağı Calibe karakterinin ilk aşkı ve amcasının oğludur. Nejat ile Calibenin büyük aşkı Calibenin parayı seçmesinden dolayı kesintiye uğrar ama evlenen Calibe hala Sühaya aşıktır ve ilk fırsatta kendisine bunu ifade eder. Nejat karakteri ise ilk başlarda evli olan biri ile işi olmayacağı düşünse de sonradan Calibenin ısrarlarına dayanamaz ve Calibe ile Nejat‘nın Yasak Aşkı başlar. Bu olayların üzerine Calibenin eşi Said efendi aşıkların baş belası olur.

Yasak Dizisi Başrolü Burak Yamantürk Biyografisi / Kimdir?
Dizimizde Nejat karakterini canlanrıdaracak olan yakışıklı oyuncu Burak Yamantürk 14 Eylül 1980 de Sivas’ ta dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Su altı Teknolojisi Bölümünden mezun olan oyuncumuz daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’ne devam etmiş ve mezun olmuştur. Levent Semerci’nin Ayhan Hanım adlı sinema filmiyle ilk oyunculuk deneyimini başarılı bir şekilde atlatan oyuncumuz Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda’da Dizisinde İttihatçi Kemal karakteri ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. DiziOyunculari.Biz Tatar Ramazan dizisinde de yer alan Burak Yamantürk bu dizideki güzel oyunculuğu ile izleyicilerden de büyük övgü almaya başladı. Yakışıklı oyuncu Burak Yamantürk oyunculuğun yanında İstanbul Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’nun üyesidir. Fiziksel özelliklerine bakarsak; 176 cm boyunda, 72 kilo, saç rengi kızıl, göz rengi kahverengidir. Özge Özpirinçci ile sevgilidir.

Burak Yamantürk Hakkında Bazı Bilgiler;

Yaşı Kaç? : 34 Yaşında

Nereli? : Sivas doğumlu

Burak Yamantürk’ ün Oyndadığı Dizi ve Filmler;

Ayhan Hanım Sinema Filmi

Veda Dizisi

Tatar Ramazan Dizisi