Berna Laçin ve Özge Özprinççi 15 Temmuz darbesi sonrası vatandaşlara "sokağa çıkmayın" çağrısı yaptı. Laçin ve Özpirinçci'nin bu çağrısı üzerine sosyal medyadan tepki yağdı. Berna Laçin kimdir? Özge Özprinççi kimdir? Özge Özpirinçci ve Berna Laçin FETÖCÜ mü? Detaylar haberimizde.

Özge Özpirinçci ve Berna Laçin, sosyal medyadan takipçilerine  “evden sakın çıkmayın” çağrısı yaptı. Sosyal medya kullanıcılarıysa iki oyuncuyu eleştiri bombardımanına tuttu.

”GALEYANA GELMEYİN’ ÇAĞRISI YAPTILAR”

Yaşanan darbe girişimi sosyal medyayı adeta salladı. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasilerin ‘sokağa çıkın demokrasiyi savunun’ uyarısına rağmen ‘evden çıkmayın’ çağrısı yapan Özge Özpirinçci ve Berna Laçin’e sosyal medyadan tepki yağdı.

Özge Özpirinçci sosyal medyadan şu mesajı paylaştı: “Ben 86 doğumluyum. Darbe görmedim, dinledim, filmlerini izledim. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kendiniz ve ülkeniz için yapacağınız en güvenli hareket evinizde kalmak. Ailenizle, sevdiklerinizle evinizde kalın! Lütfen sokaklara çıkmayın! Bulunduğunuz yerde kalın! 24 saat bekleyin. Galeyana gelmeyin!”

Özpirinçci’nin bu mesajına takipçilerinden “Bu millet sokağa çıkmasaydı sen bugün bu ülkede neler olacağını biliyor musun?”, “Sana bu sözleri hiç yakıştırmadım”, “Sana olan sevgim bitti. Kendinden utan!” şeklinde tepkiler geldi.

”BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE DE GÖRDÜK!”

Türkiye, tarihin en karanlık günlerinden birini yaşarken Berna Laçin de yaptığı paylaşımlar nedeniyle takipçilerinin tepkileriyla karşılaştı.

Twitter’dan “Büyük sözü dinleyin, evinize gidin! Biz bu filmi daha önce de gördük! Evinizde oturun! Bu darbe girişimi kime karşıydı o bile belli değil!” diye yazan Laçin’in mesajlarına kullanıcılar “O vatanın ekmeğini yiyorsunuz size her şey laylaylom!”, “Vatanı bölsünler diye mi evimizde oturalım!” cevapları geldi.