Değişimin saçla başladığına inanan ve saç rengini KolestonForeverRed Serisi’nden “Koyu Kızıl” olarak belirleyen Koleston’un Yeni Marka Elçisi Özge Özpirinçci oldu. Siyah kıvırcık saçlarıyla ekranda görmeye alışkın olduğumuz Özge Özpirinçci, basın karşısına ilk kez dalgalı fönlü ve kızıl bir saçla çıktı. Oyuncu, konuşmasına heyecanlı olduğunu belirterek “29 yıl sonra saçlarımı boyatabildim. Babam çok zor beğenen bir insandır. Yurt dışındaydı babam ve fotoğraf attım. ‘Özge kızım bu sen misin? Nasıl boyattın’ şokuna girdi. Sonrasında o kadar beğenmiş ki, çok mutlu oldum. Direk ağzındaki söyleyecek insanlara sordum. Beğendi herkes” sözleriyle başladı.
“KADIN OLMANIN KEYFİNİ SÜRÜYORUM”

Değişmesindeki faktörün ne olduğu sorulunca, kendisini gösteren Özge Özpirinçci, “30′a yaklaşıyorum. Yeni fark ettim ki bir kadın olarak saçlarıma gereken özeni göstermemiştim. Yıka çık modundaydım. Artık sahada daha kadınsı tavrımla olmam gerekiyor. Kadın olmanın keyfini sürüyorum. Aynaya baktığınızda bir daha bakmak istiyorsanız, kadınsınızdır. Kadın olmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz bu dönemlerde, kadının ne kadar güçlü bir yaratık olduğunu vurgulamak istiyorum. Cesaretli kadın, gücünün farkında olan kadındır. ” sözleriyle hem dişiliğini hem de ülkemizdeki güncel konuları ok tuttu.

“BİR PROJE İÇİN SAÇLARIMI KAZITABİLİRİM”

Ağır Roman Yeni Dünya’da kızıl saçlarıyla ekranda gördüğümüz oyuncuya o dönem hatırlatıldı. Boyatma öncesinde kızıl saçı hiç isteyip istemediği soruldu, “kızıl bir peruk takmıştım. Ama o daha bir kırmızı, kısa bir modeldi” yanıtıyla hevesli olduğunu belirtti.  Buğra Gülsoy’la geçtiğimiz sezon ekranlarda olan Aşk Yeniden dizisine de değinen Özpirinçci, dizi hakkında da tüyolar verdi. “Bir dahaki sezon devam edecek. Rol gereği kestirmeyi bırakın, boyatmak aslaydı. Ama şimdi ‘Onu da deneyebiliriz, bunu da deneyebiliriz’ diyorum sürekli.


“  Oyunculukta saçla ilgili birçok proje vardır. ‘Sizin yapmak istediğiniz ne olurdu?’ sorusuna karşılık ise oldukça cesaretli bir yanıt verdi. “V for vendetta’daki Natalie Portman’ın yaptığını yapmak isterdim” dedi. Natalie Portman filmde saçlarını kazıttığı sahneyle izleyici karşısında unutulmaz bir role imza atmıştı. Ardından nedenine gelince ise “öyle bir proje gelir ki karşınıza, 2 sene iş olmayacağını bilseniz kabul ederseniz bunu yapmayı” dedi. Burak Yamantürk’le yaşadığı aşkı sosyal medyadan sürekli tazeleyen oyuncu, erkek Arkadaşının da saçlarını çok beğendiğini söyledi. Bodrum’da yaptıkları tatilden bahseden oyuncu, “su kızı Demiş bana gazeteler. Evet yani suya aşığım. Suyun içinde terlemeye bayılıyorum.”

Kaynak: sozcu.com.tr