Başrollerini ise Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Nursel Köse, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Hümeyra ve Civan Canova’nın paylaştığı Paramparça 12 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Paramparça 84. bölüm fragmanında Cihan, Ozan'ı bir kez daha sahiplenirken Dilara, Alaz'ı alıp kaçacaktır. 

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Paramparça dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların merakla beklenen dizisi Paramparça 84. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Paramparça 84. bölümde Dilara tüm gerçekleri öğrendikten sonra, Harun ile kaldığı evdeki eşyalarını topladıktan sonra kaçıyor. İşte Paramparça 84. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Başrollerini ise Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Nursel Köse, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Hümeyra ve Civan Canova’nın paylaştığı Paramparça 84. bölümü ile 12 Aralık Pazartesi akşamı saat: 20.00'da Star'da!

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Paramparça dizisi yeni bölümde Cansu kendisinden hiç beklenmeyen bir hamle ile herkesi şaşırtacak…

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM FRAGMANI

İŞTE PARAMPARÇA 83. BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Paramparça 83. son bölümde, Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır.

CANSU’YA EMRE BEBEK ŞOKU
Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmiştir. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybeder. Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu yol çok tehlikeli olsa da, Cansu kararını vermiştir.

EKREM BEY GERÇEĞİ AÇIKLIYOR
Öte yandan Cihan, Mithat’ın da peşine düşmüştür. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundadır. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırır. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıkar.