Star Tv ekranlarında her pazartesi akşamı izleyiciyle buluşan Paramparça 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 16 Ocak Pazartesi fragmanında Dilara fenalaşacak. Endemol Shine Türkiye imzalı Paramparça dizisinin başrollerinde Barış Falay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Mine Tugay, Tolga Tekin, Nursel Köse, Ahu Yağtu, Ertuğrul Postoğlu, Sinem Öztürk, Alina Boz, Burak Tozkoparan, ve Leyla Tanlar yer alıyor.

Paramparça 87. yeni bölüm fragmanında Dilara fenalaşıyor!

Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Paramparça 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranında yayınlanan Paramparça dizisi son bölümde Ozan kendisi hakkındaki gerçekleri duyunca şoke oldu. Yayınlanan Paramparça yeni bölümde fenalaşacak olan Dilara uyanabilecek mi?

Endemol Shine Türkiye imzalı Paramparça dizisinin başrollerinde Barış Falay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Mine Tugay, Tolga Tekin, Nursel Köse, Ahu Yağtu, Ertuğrul Postoğlu, Sinem Öztürk, Alina Boz, Burak Tozkoparan, ve Leyla Tanlar yer alıyor. 

PARAMPARÇA 86. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekrana gelen yeni bölümleri ile adeta izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizi Paramparça dün akşam ekrana gelen son bölümde Ozan, Harun'un oğlu olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşadı. 

PARAMPARÇA 87. BÖLÜM FRAGMANI

Dilara’nın Bebek Pazarlığı

Sağlığı günden güne kötüye giden Cansu’nun Emre’siz yaşayamayacağını anlayan Dilara, Emre’nin evlatlık verildiği aileyle giriştiği pazarlıktan zaferle çıkar. Cansu, Emre’yi görünce sevinçten deliye döner ancak Deniz için bu kabullenebilir bir durum değildir. Deniz ve Cihan, Emre bebeğin ailesinin evine gider…

Damir, Asuman’la Yakınlaşıyor

Harun’dan intikam almak isteyen Damir’in hedefinde, eski arkadaşı Candan ve Asuman vardır. Asuman ile Damir’in yakınlaşması Candan’ın hiç hoşuna gitmez. Dilara ile konuşmak isteyen ama bir kez daha reddedilen Ekrem Bey ise Rahmi Bey’e gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. 

Cihan’a karşı bir şey hissediyor musun?

Cihan ile Dilara’nın günden güne daha çok yakınlaştıklarını gören Harun, Dilara’yla açık açık konuşmaya karar verir. Telefonunun Ozan tarafından dinlendiğinden habersiz olan Harun’un ettiği bir cümle ile ok yaydan çıkar. Ozan, öz babasının Harun olduğunu öğrenmiştir…