Paramparça 26 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça 85. bölüm şok gelişmelerle ekrana geliyor. Paramparça dizisi son bölüm Dilara'nın kan donduran teklifiyle ekrana gelecek. Paramparça yeni bölüm başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’, merakla beklenen 85’inci bölümüyle ekranda. 

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın 26 Aralık  Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde, Cansu’nun yaşadıklarından dolayı çaresiz kalan Dilara’nın teklifi herkesin kanını donduracak. 

Paramparça 26 Aralık Pazartesi fragmanı izle

KIRAN KIRANA BEBEK PAZARLIĞI 
Emre bebeği evlatlık alan Feyza, Cansu’nun ziyaretlerinden rahatsızdır. Emre’nin annesi gibi davranan Cansu’nun tavırlarına daha fazla dayanamayan Feyza, Cansu’yu evinden kovar. Fiziksel hastalığının yanı sıra ruhsal olarak da çöken Cansu’yu yeniden hayata döndürmenin tek yolu Emre bebektir.. Gözünün önünde kızının günden güne kötüleştiğini gören ve çaresiz kalan Dilara, Emre’nin ailesinin karşısına çıkar ve bebek için önce 1 sonra 5 milyon lira teklif eder. Dilara, şaşkınlıkla kendisini seyreden Feyza ve eşi ile kıran kırana bebek pazarlığı yapmaktadır.  

HERKESİN HAYATI DEĞİŞECEK 
Ozan’a kendi oğlu olduğunu itiraf etmek için sabırsızlanan Harun, Cihan’ın yemek davetini kabul eder. Tüm ailenin bir arada olacağı bu yemekte her şeyin açık açık konuşulması planlanırken, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşanır. Cihan ile Harun arasındaki ateşkesin sebebini araştıran Ozan’ın karşısına çıkan gerçek ise ister istemez herkesin hayatını değiştirecektir…

Paramparça Cansu Dilara

Paramparça Oyuncuları Karakterleri
YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE
YAPIMCILAR: GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN
DRAMALAR DİREKTÖRÜ: CENGİZ DEVECİ 
PROJE TASARIM: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, CENGİZ DEVECİ
YÖNETMEN: ALTAN DÖNMEZ
SENARYO: YILDIZ TUNÇ 
MÜZİK: AYŞE ÖNDER, MAYKİ – MURAT BAŞARAN, ÜMİT ÖNDER, KALAN MÜZİK
SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER UZUN DEVECİ
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN AK; CUMHUR AKSU

OYUNCULAR
CİHAN: ERKAN PETEKKAYA, DİLARA: EBRU ÖZKAN SABAN, HARUN: BARIŞ FALAY, ASUMAN: MİNE TUGAY, ÖZKAN: TOLGA TEKİN, SELMA: SİNEM ÖZTÜRK USLU, KERİMAN: NURSEL KÖSE, CANDAN: AHU YAĞTU, DAMİR: SARP AKKAYA, YILDIRIM: ERTUĞRUL POSTOĞLU, HAZAL: ALİNA BOZ, OZAN: BURAK TOZKOPARAN, CANSU: LEYLA TANLAR, DENİZ: CEYHUN MENGİROĞLU, MİTHAT: SARPCAN KÖROĞLU VE EKREM: İLHAN ŞEŞEN VE RAHMİ: CİVAN CANOVA