Star Tv'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Paramparça 30 Ocak Pazartesi fragmanı yayınlandı. Paramparça 89. bölüm fragmanı Harun ve Cihan için zor günlerin başlangıcı olacak. Paramparça son bölüm fragmanı ölümden dönen Dilara gözlerini açacak ancak hafızasını kaybeden Dilara herkesi şok edecek. Paramparça son bölüm fragmanında ise Hazal büyük yıkım yaşayacak. Paramparça son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça dizisinde bu hafta Öz babasının Harun olduğunu öğrenen Ozan büyük bir yıkım yaşar Alaz'ı görmeye gittiği yalı'dan beraber çıkan ikili Harun tarafından endişe içinde karşılanır. Cihan Ozan'a ben kefilim desede Harun, Ozan'a ulaşamayınca polis'i aramaktan geri durmaz. İşte son bölüm...

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay, Mine Tugay, Tolga Tekin, Ahu Yağtu, Sinem Öztürk, Alina Boz, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar ve Nursel Köse gibi usta isimler yer alıyor. Paramparça dizisinin yapımcılığını  Endemol Shine Türkiye üstleniyor. Paramparça dizisinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

PARAMPARÇA 89. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 88. BÖLÜM ÖZETİ

Öz babasının Harun olduğunu öğrenen ve büyük bir yıkım yaşayan Ozan, Alaz’ı görmeye yalıya gelir. Alaz’la birlikte yalıdan ayrılan Ozan’dan bir türlü haber alamayan Harun büyük bir panik ve korku yaşar. Her ne kadar Cihan engellemeye çalışsa da Harun’un alacağı karar, Ozan ile ilgili en büyük sınavı olacaktır. 

Yoğun bakımda bilinci kapalı bir halde ölüm kalım savaşı veren Dilara’nın ziyaretine gelen Asuman etrafta kimse olmamasından faydalanarak Dilara ile hesaplaşmaya başlar. Yılların intikamını almak isteyen Asuman’ın eline bulunmaz fırsat geçmiştir. Bağlı olduğu makineler Dilara’nın kalbinin durduğunu gösterdiğinde yanında bir tek Hazal vardır. 

Öte yandan Candan büyük bir tuzağa düşer. Asuman ise, Damir’in planlarından habersiz, kendisini bu aşka kaptırmıştır. Damir’in kendisini Demir olarak tanıttığı Hazal ile yakınlaşmasına şahit olan Mithat çaresizlikle olan biteni seyretmektedir.