Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın yeni bölümünde, Türk pop müziğinin yeni yıldızı Ece Seçkin de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Ece Seçkin, Hazal’ın doğum gününde ‘Aman Aman’ ve ‘Follow Me’ adlı şarkılarını seslendirirken, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Ezel’ ve en son ‘Şeref Meselesi’nde izlediğimiz oyuncu Taner Turan da ‘Bülent’ karakteri ile Paramparça’nın kadrosuna dahil oluyor.
OZAN BEBEĞİ İSTEMİYOR
Dilara, oğlu Demir’i kucağına alırken, Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Ozan ise bebeği asla kabullenmez. Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in yalıya gelip paraları suratına fırlatmasının nedenini anlatır ve Deniz’in annesi Nergis ile ilgili bildiği tüm gerçekleri Cihan’a açıklar. Ozan ise Cihan’ın Zeynep’i kendisinden uzak tutmak için yüklüce bir para verdiğini öğrenir.

HAZAL’IN HEDİYESİ
Hazal, terapisti Ayşe’yi görmeye kliniğe gider. Aynı dakikalarda Harun da Ayşe’yi ziyaret için kliniktedir. Hazal, Cansu ve Deniz’i ayırmaya kararlıdır. Fırsat ise ayağına gelir. 18’inci doğum günü için Ece Seçkin’in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti veren Hazal, Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye planlamıştır...