Star Tv'de heyecanın her geçen gün arttığı Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 88. bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün ardından ekrana geldi. Paramparça 88. bölümde Dilara kaza geçirir ve ağır şekilde yaralanır. Paramparça dizisi 87. bölümü Ozan'ın pişmanlığına, Harun ve Cihan'ın öfkesine sahne olacak. 

Paramparça dizisi 87. bölümü ile Star TV ekranlarında yayınlandı. Geçirdiği kaza sonrası ölümle burun buruna gelen Dilara'nın yaşam mücadelesi verdiği bölüm dizinin takipçilerine duygusal dakikalar yaşattı. Annesine araba çarpmasına neden olan Ozan büyük bir pişmanlık yaşarken dizide önemli gelişmeler yaşandı. Paramparça 88. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizin içerisinde olacak...

87. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Son bölümde Selma’nın polis ile birlikte çalıştığını tespit eden Damir durumdan kurtulmak için harekete geçti. 40’lı yaşlarda kimliği belirsiz bir kadın cesedinin bulunduğunun haberi verilince Harun ve Cihan tamamen yıkılacak. 

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen Paramparça’nın son bölümünde Harun, Ozan ile yaptığı konuşmada kendisine oğlum diye hitap edince hiç beklemediği bir yanıt aldı. “Bana bu dünyada oğlum diyecek en son kişi sensin” diyen Ozan konuşmanın devamında Harun’u terslemeye devam etti. Özkan ise Hazal’a bundan sonra abi kardeş gibi yaşamak istediğini ifade ederken ikili gözyaşlarına engel olamadı.

Öte yandan Harun, Dilara ile yüzleştiği esnada hala Cihan’a karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini sordu. Harun’un sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemeden Dilara net bir cevap vermekten kaçınırken Harun’a kırıldığını dile getirdi.

Ozan duydukları karşısında gerçeği öğrenmek için annesinin yanına gitti. Ozan’ın kendisinin üzerine sinirli bir şekilde geldiğini gören Dilara sakin olmasını söylese de oğlunu ikna edemedi. Düştüğü durum karşısında “Anne sen bana bunu nasıl yaptın” diye hesap sonran Ozan aracına binerek oradan uzaklaşırken Dilara arkasından gelen otobüsü fark edemediği için aracın altında kaldı.