Ünlü Yönetmen Mustafa Kotan, 35. yaş gününü geçtiğimiz akşam Taksim “Bi Daha Meyhane'de düzenlediği partiyle kutladı.Doğum gününe aralarında Bülent Ersoy, Demet Akbağ, Sedef İybar, Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer, Gül Onat, Enis Arıkan, Evrim Akın, Didem Balçın, Cem Belevi, Ekin Mert Daymaz, Seray Sever,  Onur Büyüktopçu, Zuhal Yalçın, Onur Bulduk, Güliz Ayla ve Ümit Erdim katıldı. Eğlenceli saatlerin yaşandığı partide yönetmen Mustafa Kotan’ın reji koltuğunda oturarak, Bülent Ersoy’u çektiği şekerlerle süslenen doğum günü pasta olması dikkat çekti. 

 Bu bir istisna

 Takılarıyla göz kamaştıran Diva Bülent Ersoy; “Beni gündüz dışarıda görebilirsiniz; ama gece konserim yoksa dışarı çıkmam. Bu gece bir istisna.. Mustafa Kotan, hem yönetmenim hem de kadim dostum. Doğum gününde yanında olmak istedim. Çok mutlu olsun” dedi.

 Mehmetçik İçin ne gerekiyorsa yapmaya hazırım

 Diva Bülent Ersoy gece sonu doğum günü olan Mustafa Kotan ile kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Keyfi yerinde olan Diva, baba olmaya hazırlanan Tarkan ile yaptığı düet ile ilgili sorulara ‘‘O nerelerde iyi ki sordunuz. Bu çocuk ona iyi gelmedi. Beni de aramıyor baba oldu. Benim daha bekleyecek halim mi var. Espriler bir tarafa haftaya hep birlikte stüdyoya gireceğiz’’ diyerek esprili konuştu.

 Bülent Ersoy, geçtiğimiz hafta Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı’nda, sekiz şehit haberlerini duyar duymaz konserlerini iptal etmişti. Bu konu hakkındaki sorulara ise, ‘’Her koyun kendi bacağından asılır. Benim tabii içim elvermedi. İstemedim gün ticaret beklentisi ile ve de eğlence ile geçirilecek günler değildir. Yani ticari araç önemli değil nitekim haftaya İzmir’e yine gideceğim. Artistim ama böyle zamanlarda artistlik yapamıyorum. Nedense insanların bu üzgün anlarını bir yerlerde sadece sözcüklerde ifade etmesinin yeterli olmadığını düşünüyorum. Bence  icraat çok önemli’’ açıklamasını yaptı. Ersoy son olarak 'Sanatçı Mehmetçik El Ele Platformu’ olarak sanatçılar Afrine gidiyor böyle bir düşünceniz olur mu? sorusuna Diva, ‘’Beni isterlerse ben giderim. Ben zaten Allah’tan başka kimseden korkmam. Beni isterlerse ne isterlerse maddi ve manevi hakikaten gurur olur. O evlatlarımıza keşke bir şey yapabilsem. Ülkem için onlardan aldım hep, hiç bir şeyde vermedim ki hiç, keşke bir imkanım olsa da versem ölmeden ne isterlerse yaparım ikiletmem‘’ diyerek yanıtladı.