TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosu hangi oyunculardan oluşuyor. Payitaht Abdülhamid fragmanı yayınlandı mı? Trt1'in iddialı dizilerinden biri olmaya aday Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak? Payitaht Abdülhamid konusu hikayesi kahramanları oyuncuları yönetmeni ve tüm bilgiler haberimizde.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu, senaryosunun Uğur Uzunok ve Osman Bodur tarafından kaleme alındığı Payitaht Abdülhamid dizisi için Es Film ile anlaşıldı. 2. Abdülhamid'in hayatını anlatan dizinin Şubat ayında TRT 1 kanalında başlayacağı duyuruldu. Payitaht Abdülhamid'in konusu ve oyuncuları... 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİNİN KONUSU
 
Payitaht Abdülhamid dizisinde Osmanlı padişahlarından 2. Abdülhamid’in hikayesi anlatılacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı ve 113. İslam halifesidir. Bunalımlı bir dönemde tahta çıkan Abdülhamid, Batı’ya karşı dengeci, Doğu’ya karşı İslamcı politikalar izlemiş, ülke içinde mutlakiyeti güçlendirmiştir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD TANITIM VİDEOSU

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİNİN OYUNCULARI

Payitaht Abdülhamid dizisinin başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, İbrahim Kendirci, Akın Akınözü, Saygın Soysal, Berkan Şal, Hakan Boyav ve Can Sipahi paylaşıyor. Diziye daha sonra Umut Kurt ve Ezgi Eyüboğlu da dahil edildi. Payitaht Abdülhamid Şubat ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.