Pınar Altuğ, son dönemde eşi Yağmur Atacan ile boşanacağı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Önceki gün down sendromlu çocuklar yararına düzenlenen bir kermeste katılan Altuğ 'Ben de sizin gibi gazeteden okuyorum. Biz boşanmıyoruz. Gülüp geçiyoruz. Her seferinde üzülünür mü böyle haberlere? Benim kocamın hiç umrunda olmaz böyle şeyler. O gazetelerle yaşamaz.' dedi.

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile ilgili zaman zaman çıkan ayrılık söylentileri hakkında “Herhalde bizim için ‘Uzun zamandır evliler artık ayrılırlar’ deniyor ama birbirimize hiç ‘Ayrılalım’ demedik” diyor.

Pınar Altuğ, mankenlik, oyunculuk, sunuculuk ve tekstilden sonra kuyumculuğa da el attı. Lidyana. com ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği ‘Selma by Pınar Altuğ’ adlı takı koleksiyonunu geçen hafta içinde görücüye çıkardı. Tanıtım sonrası buluştuğumuz sanatçıyla hem özel hayatını, hem takı tasarım işini, hem de televizyon ve sinema dünyasını konuştuk. 

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ, son dönemde eşi Yağmur Atacan ile boşanacağı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Önceki gün down sendromlu çocuklar yararına düzenlenen bir kermeste katılan Altuğ  'Ben de sizin gibi gazeteden okuyorum. Biz boşanmıyoruz. Gülüp geçiyoruz. Her seferinde üzülünür mü böyle haberlere? Benim kocamın hiç umrunda olmaz böyle şeyler. O gazetelerle yaşamaz.' dedi.