Kanal D'nin aksiyon dizisi Poyraz Karayel 64. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 19 Ekim Çarşamba neler yaşanacak? Poyraz Karayel yeni bölüm Ayşegül'ün sinir krizi geçirdiği gelişmelere sahne olacak. Poyraz Karayel son bölüm fragmanı izle.

Poyraz Karayel 64. Bölüm Fragmanı yayında! Poyraz'ı bir anda karşısında gören Ayşegül, sinir krizi geçiriyor! Ayşegül, Poyraz'dan hesap soruyor! Poyraz Karayel yeni bölümüyle 19 Ekim Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

Poyraz Karayel yeni sezon çok konuşulacak. Geçtiğimiz sezon hikayesi ve oyuncu kadrosu ile Çarşamba akşamları herkesi ekran başına kilitleyen Poyraz Karayel yeni sezonda yeni oyuncuları ile izleyici karşısına çıktı.

19 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Poyraz'ın yeniden ortaya çıkması Ayşegül'e büyük bir şok yaşatıyor. Ayşegül'ün tam evlendiği sırada geri dönen Poyraz'ın nasıl bir açıklaması olacak? Ayşegül Poyraz'ı affedecek mi?

POYRAZ KARAYEL 64. BÖLÜM FRAGMANI


POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül, karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar’ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise, bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler. Ancak, her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler...