Poyraz Karayel 4 Ocak Çarşamba fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen aksiyon ve heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 74. bölüm fragmanında Ayşegül'ün başı fena belaya giriyor. Poyraz Karayel dizisi başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu rol alıyor. 74. bölüm fragmanı yayınlanan Poyraz Karayel'de Çınar, Ayşegül'e olan öfkesini onu öldürerek mi gösterecek? Poyraz Karayel Çarşamba saat 20:00'de Kanal D'de..

Çarşamba günleri Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel'de yine nefesleri kesen bir bölüm yaşanacak. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz'ın yeniden bir arada olduklarını öğrenen Çınar deliye döner ve Ayşegül'ü vurmak için silah doğrultur. Ayşegül beklemediği bu hamle karşısında ne yapacak? Çınar tetiği çekecek mi? Tüm gelişmeleriyle Poyraz Karayel bu akşam ekranlarda olacak.

Poyraz Karayel dizisi başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu rol alıyor. 74. bölüm fragmanı yayınlanan Poyraz Karayel'de Çınar, Ayşegül'e olan öfkesini onu öldürerek mi gösterecek? Poyraz Karayel Çarşamba saat 20:00'de Kanal D'de...

POYRAZ KARAYEL 74. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Künye ve Oyuncular

Limon Film

Yapımcı Hayri Aslan

Yönetmen Osman Taşcı

Senaryo    
Ethem Özışık

Görüntü Yönetmeni    
Münür Gürsoy

Sanat Yönetmeni    
Başak Çavdar

Müzik    
Alpay Göltekin, Zeynep Alasya

Oyuncular: İlker Kaleli (Poyraz), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), İlker Aksum (Çınar), Funda Eryiğit (Eda), İdil Fırat (Despina Petridis), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Hare Sürel (Meltem), Ayda Aksel (Nevra), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ata Berk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran), Fatih Dönmez (Yavuz), Ozan Çolak (Halil)