Dünyaca ünlü şarkıcı Prince'in hayatını kaybetmesi gündeme bomba gibi düşerken, ortaya farklı iddialar da atılmaya başladı. Dünyaca ünlü şarkıcının ölmeden önce 154 saat uyumadığı söyleniyor. Peki Prince 154 saat uyuyamadığı için mi hayatını kaybetti? Ölümü hakkında şok iddia

Ünlü yıldızın kardeşi Tyka Nelson ile evli olan Maurice Philips yaptığı açıklamada Prince'in çok iyi bir kayınbirader olduğunu ve kendisi ile son olarak geçen hafta görüştüğünü belirtti.

Prince'in 154 saat çalıştığını belirten Philips'in açıklaması ile ünlü yıldızın 6.5 gün hiç uyumaması, kronikleşen kalça ağrısı nedeniyle ağrı kesici ilaç bağımlısı haline geldiği yönündeki iddialar çelişiyor.



TMZ dedikodu sitesi Prince'e aşırı dozda alınan ağrı kesicilerin etkilerini yok etmek için bir ilaç verildiği iddiasını ortaya atmıştı.

Öte yandan Prince'in bedeni cuma günü Minnesota'nın Minneapolis şehrindeki First Memorial Waterston Chapel'de gizlice yakıldı. İngiliz Daily Mail, yakılma işleminin 1600 dolara mâl olduğunu yazdı. 

Prince 154 saat uyuyamadığı için mi hayatını kaybetti? Ölümü hakkında şok iddia