Kanal D'nin skandallar yarışması Kısmetse Olur yeni gelin adayı Rabia Karaca kimdir? Rabia Karaca nereli? Gelin adayı Rabia Karaca nasıl erkeklerden hoşlanıyor? Semih Kurtulmuş ile flört etmeye başlayan Rabia Karaca, Semih'in Skandallarını bakalım ne kadar dayanacak?

Sizlere Rabia Karaca'yı tanıymadan önce Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimlerini şöyle bir hatırlatmak istiyoruz.

Kısmetse Olur Yrni Sezon Yarışmacılarının İsimleri:

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı


RABİA KARACA KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmasının yeni gelin adaylarından Rabia Karaca çalışmıyor ve  herhangi bir mesleğe de sahip değil. Ev kızı olan Rabia Karaca ilk günlerde Semih Kurtulmuş ile flört edecek.

RABİA KARACA KİMDİR

Kısmetse Olur damat adaylarından Semih Kurtulmuş'u izleyeci geçen sezondan skandalları ile tanıyor. Murat ile olan ses kaydında Semih Kurtulmuş arkadaşlarına kadın ayarlarken yakalanmıştı. Rabia Karaca Kısmetse Olur evinde ilk günden işte böyle bir adamla flört etmeye başladı.

RABİA KARACA INSTAGRAM HESABI

Kısmetse Olur kızı Rabia Karaca'nın intagram hesabından yansıyan fotoğrafları farklı bir profil ortaya koyuyor.

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.