İşte Benim Stilim jüri üyeliğiyle ünlenen Modacı Nur Yerlitaş, yakın arkadaşı Ebru Gündeş’in misafiri olarak Bodrum’a gitti. Gündeş, dönüşte Nurella’yı eşi Reza Zarrab’ın özel jetiyle İstanbul’a bıraktırdı. Eşi Reza Zarrab’ın 17 Aralık yolsuzluk operasyonundan sonra zor günler geçiren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yakın arkadaşı olan modacı Nur Yerlitaş’ı dört gün Bodrum’da misafir etti. Nurella, Gündeş’in akıllı ev teknolojisiyle donatılmış Regnum’daki villasında ve lüks yatında kaldı. Tatilin son gününde Ebru Gündeş, Yerlitaş’ı alarak Antalya’daki konserine götürdü.
JETLi JEST

Ebru Gündeş verdiği konser sonrası Bodrum’da tatiline devam ederken, Yerlitaş’ı da eşinin özel jetiyle İstanbul’a bıraktırdı. Ünlü modacı ise sosyal medya hesabında Reza Zarrab’ın özel jetinin içini çektiği fotoğrafları paylaştı. Yerlitaş, uçağın içinde Zarrab’ın şirketi Royal Holding’in logosunun göründüğü fotoğrafı daha sonra sosyal medyadan kaldırdı.

Yerlitaş, uçağın içinden çektiği ve monitörde Reza Zarrab’ın şirket logosu olan bu fotoğrafı daha sonra Instagram’dan kaldırdı.

Reza’nın uçağıyla Nurella’ya özel servis