Rock müziğin efsane ismi Emre Aydın uzun süredir beraber olduğu iç mimar Eda Köksal ile 3. düğününü İstanbul’da gerçekleştirdi. Çift geçtiğimiz hafta Ordu‘da nikah töreni ile evlenmiş daha sonra Antalya’da da bir düğün yapmıştı.
Ordu’ lu olan Eda Köksal‘ın memleketinde nikahları kıyılan çift Emre Aydın‘ın memleketi Antalya’da da bir düğün yapmıştı. Çift, önceki akşam da İstanbul Şile‘de Casa Lavanda Otelinde arkadaşları için düğün eğlencesi organize ettiler.
Emre Aydın ve Eda Köksal‘ı Ferhat Göçer, Ömür Gedik, Fatma Turgut, Betül Demir, Gökhan Türkmen ve eşi, Mehmet Akbay namı değer Gezegen Mehmet, Samsun Demir gibi ünlü isimler bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Betül Demir, Ferhat Göçer, sahneye çıktığı geceye Emre Aydın ve Fatma Turgut düeti damgasını vururken sabahın ilk ışıklarına kadar konuklar dans etti.
İç mimar Eda Köksal ile 2 yıl önce evini dekore ettirmek istediğinde tanışan Emre Aydın kısa bir süre sonra ilişki yaşamaya başlamış ve ardından nişanlanmışlardı. Eda Köksal, Emre Aydın’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği “Cinni: Uyanış” adlı korku filminde başrolde yer almıştı.