Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, güzel eşi Yağmur Sarıoğlu’nun bir dediğini iki etmiyor! Reis lakabı ile tanınan ünlü futbolcu son olarak güzel eşine verdiği sözü tuttu ve basında galeriden kiralandığı ile ilgili birçok dedikodu çıkan lüks otomobili eşine satın aldı. Yağmur Sarıoğlu’nun Kerimcan Durmaz’ın doğum günü partisinde görüntülendiği Lamborghini marka lüks otomobili eşine hediye olarak alan Sabri Sarıoğlu, otomobilin ruhsatını da güzel eşi üzerine yaptı.
Sabri Sarıoğlu bu jest için lüks otomobile tam 2 milyon 700 bin TL ödedi.  Kesenin ağzını açan Sabri Sarıoğlu’nun güzel eşi Yağmur Sarıoğlu da, kız kardeşinin bekârlığa veda partisine lüks aracı ile katılarak tüm cemiyete havasını da atmış oldu!

Yağmur Sarıoğlu, kız kardeşinin bekârlığa veda partisi için süper lüks aracıyla Asmalımescit Tren Pera'ya gitti. Güzel pilot Yağmur Sarıoğlu, arabasını gören çocukların etrafını sarması ve para istemesi üzerine ise zor anlar yaşadı. Çiçekçiler ve çocuklar yüzünden sürekli olarak fren yapan Yağmur Sarıoğlu, bahşiş vermeden oradan ayrılmayı başardı.

Kız kardeşinin bekârlığa veda partisine Lamborghini marka lüks aracı ile katılan Yağmur Sarıoğlu'na İnstagram fenomeni olan ve Yağmur Sarıoğlu’nun oldukça yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz eşlik etti.

Sabri Sarıoğlu’nun güzel eşi Yağmur Sarıoğlu, lüks aracı kadar giydiği kırmızı kıyafetiyle de olay oldu! Tüm bakışları üzerinde toplayan güzel isim Yağmur Sarıoğlu’nun lüks aracına binmeye çalışırken frikik vermesi de gecenin olaylarından biri oldu.