Mayıs ayında Prag’da hayatlarını birleştiren Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı çiftinin çocukları dünyaya geldi.  Şahan Gökbakar: “Dualarımız onlarla olsun. Allah bizleri onların başından eksik etmesin” sözleriyle dile sevincini dile getirdi.

 

Recep İvedik karakteri ile gönüllere taht kuran Şahan Gökbakar dün Instagram hesabına "Veeeeee BABA oldum... Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat için. hepsi senin olsun oğlum! Hayatımızın bir ömür boyu sürecek en özel filminde sağlıkla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oğlum. Bildiklerimi ben sana ögreteyim bilemediklerimi de sen bana yaşat. Anneni hiç üzme, bana bu mutluluğu yaşatan kadındır o, canımdır. Senin kadar onu da sevdiğimi unutma:) Her daim yanımda olan, bana güç kuvvet veren, gururların, başarıların en büyüklerini yaşatan tüm sevenlerimin duaları ve yürekten sevgileri senin de üzerine olsun! Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın..." notunu düştü.


 

SELİN ORTAÇLI KİMDİR?

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Selin Ortaçlı daha ilkokuldayken katıldığı Tasarım Yarışması'nda Deri Show'a yaptığı tasarımla 1. oldu.

 İtalya'nın önemli okullarından birini kazandı ancak Türkiye'den ayrılmak istemedi. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü'nü bitirdi.

Fashion TV'nin 2006'da düzenlediği Moda ödüllerinde "Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model" ödülünü kazandı.

Selin Ortaçlı, 2015 Mayıs ayında Şahan Gökbakar ile hayatını birleştirdi. Çiftin 2015 Ekim ayında erkek çocukları dünyaya gözlerini açtı.