Annesi ile birlikte Türkiye'den İran'a giden Esin İmre'den 4 seneden beri haber alınamıyor. Annesi Türkiye'ye kaçan Esin İmre İran'da sahte hoca Muhsin'in yanında kaldı. Peki Esin İmre'ye ne oldu? Esin İmre kimdir? Esin İmre öldürüldü mü, hayatta mı? Türk Polisi ve Müge Anlı olayın peşinde. Detaylar haberimizde.
 

İran'a annesi ve sahte hoca Muhsin ile birlikte giden 13 yaşındaki Esin İmre'den 4 senedir haber alınamıyor. Sahte hoca Muhsin'in yanında olduğu söylenen küçük kızın izine de rastlanamıyor. Muhsin adı ile kendisini tanıtmasına rağmen onlarca kişiyi dolandırdıktan sonra Nuri Can adı ile de piyasada insanları kandırmaya devam eden sahte hoca için hem İran polisi hemde Türk polisi devreye girmiş durumda. Esin İmre'nin nerede ve kimin yanında olduğu net olarak bilinmezken Muhsin adı verilen sahte hocanın karısı olan Ayfer'i de zehirlemey çalışarak asit içirdiği de ortaya çıktı. 

4 SENEDİR HABER YOK

Midesinden defalarca kez ameliyat olan Ayfer'in kızını İran'da bırakıp Türkiye'ye gelmesi ise Müge Anlı'nın programında tepkilerin oluşmasına neden oldu. Müge Anlı'nın uzun zamandır peşinde olduğu Esin İmre'nin kaybı yakınlarını ve akrabalarını da oldukça endişelendirmeye yetiyor.  

ESİN İMRE BULUNDU?

4,5 yıldır Irak'ta bulunan Esin İmre bulundu ve Türkiye'ye getirildi. 27 Ekim 2016...