Spor Toto Süper Lig’e tarihinde ilk kez yükselen Alanyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Davraz kampının son gününde oynadığı hazırlık maçında Manisaspor’a 1-0 yenildi.
Alanyaspor, Davraz kampındaki 2. ve son hazırlık maçında Manisaspor’a 1-0 yenildi. Sirene Davras Hotel sahasında oynanan karşılaşmaya turuncu-yeşilli takım Haydar, Latifu, Suley, Carlos, Kaplienko, Timuçin, Gökay, Candeias, Emre, Efecan ve Ayite ilk 11’i ile başladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında Alanyaspor rakip kaleyi Efecan, Emre ve Ayite ile yokladı ancak golü bulamadı. Turuncu Karşılaşmanın ilk yarısında kalan dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Turuncu-yeşilli takım yakaladığı gol pozisyonlarını gole çeviremeyince karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşiklikle tamamlandı.
Alanyaspor karşılamanın 2. yarısına Alişan, Erhan, Sezer, Fofana, Kaplienko, Taha, Gökay, Sinan, Barış, Sernas ve Perovic 11’i ile çıktı. Karşılaşmanın 2. yarısın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 64. dakikasında Bakaki’nin sağdan ceza alanına yeden gönderdiği pasta araya Sezer girdi ancak topu rakibi Mertan’a kaptırdı. Bu oyuncu yerden plase vuruşla topu filelere gönderdi. (0-1) 80’inci dakikada gelişen ani atakta Sinan’ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Sernas kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak rakibi Savaş’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşu da Sernas kullandı ancak top auta gitti.
Karşılaşmayı kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi de izledi. Turuncu-yeşilli takımın Davraz’daki ilk etap kampı da bu hazırlık maçıyla birlikte sona erdi.