Son dönemde oyuncu çift Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşanma dedikoduları ile gündemde. Sosyal site paylaşımları iddiaları kuvvetlendirmişti. Geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkan çift bu haberlere sadece güldüklerini söyledi.

Ünlü çift Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu hakkında zaman zaman ayrılıyorlar haberleri çıkıyor. Bu iddialar ikilinin internet paylaşımları ile tekrar gündeme gelmişti. Sarp Levendoğlu yurtdışına çıkmış ve burdan fotoğraf paylaşmıştı. Birce Akalay ise annesinin evinde çektiği fotoğrafı paylaşarak "Çocukluğum,evim...çok şükür" notunu düşmüştü. Ancak gerçek ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekana giden çift çıkışta el ele görüntülendi. Ayrılık sorularına ise sadece güldüklerini, bazı muhabirlerin asparagas haber peşinde olduklarını belirttiler. Ünlü ikili Küçük Ağa dizisinde beraber çalışmış ve aşk yaşamaya başlamışlardı.

Önümüzdeki sezon ünlü ikilinin imza atacağı işler ise şu an için belirsiz. Birkaç projeyi değerlendirdiklerini ancak kesinleşmeden konuşmak istemediklerini belirttiler.